Klansbusser til cupkamp mot Nordstrand torsdag

Bohembussen og Vertshusbussen kjører til Hallager kunstgress og de kjører fra sine respektive vannhull. Ingenting er som å komme standsmessig til stadion blandt måpende lokalbefolkning, selv på Ljan. Vi har en kongepokal å vinne i år – ferden starter i morgen.

Tekst: EspenB // foto: Nordstrand I.F


Kampbillett kjøper du når du går inn på stadion. Ta med cash for de tar ikke kort der ute i distriktene. Kampbillett koster 50 for unga dine og 100 for deg sjøl. De skryter av salg av pølser og brus samt annet godt. Egne dasser får vi også.

Bohembussen kjører fra Bohemen kl 17:00 og du kjøper billett i døra på bussen. Den returnerer til Bohemen etter kamp. Billettprisen er 100 spenn t/r. Røykfri.

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus kl 17:00 og du kjøper billett i døra. Bussen returnerer til Vertshuset etter kampen. Bussbilletten koster 75 spenn t/r. Røyking tillatt.

To fantastisk flotte valg, det er bare å komme seg på kampen!

Det er sikkert en bråte med privatbusser som også kjører til Hallager, men vi har ikke oversikt over hvilke som kjører. Kontakt dem direkte om du heller vil være med en av dem.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.