Rekaften på Bohemen – en suksess!

Blir det like gøy på Ullevaal denne sesongen som på Bohemen i går er det ingen grunn til bekymring. Da er denne sesongen allerede reddet. Rekdal, Sandnes, Kjartansson og Heltne Nilsen leverte varene.

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Som vanlig er vi avskåret fra å fortelle hva gutta faktisk sa. En del av avtalen er at det som sies på Bohemen i disse møtene blir på Bohemen. Det gjør takhøyden større for de som kommer fra klubben, og det betyr også at vi faktisk får svar på det vi spør om, – stort sett.

Rekaften-106Klanens distriktspolitiske talsmann dro i gang showet med å erte Rekdal for bostedet sitt. Det er jo ikke akkurat Oslo han bor i. Klanen var lydhøre og flira rått. Etter noen enkle spørsmål ble det klart at Rekdal hadde forberedt seg grundig før møtet. En hel A4-side med punkter hadde han med seg.

Han fikk ordet og fortalte mye om de økonomiske betingelsene klubben levde under i fjor, og også hvorfor de prioriterte som de gjorde under fjorårssesongen. Han satte flere skap ettertrykkelig på plass og vi fikk reine ord for penga.

Rekaften-111Så bar det tilbake til fotballen igjen, og en gnistrende god Morten Nydal leda oss gjennom en bolk hvor kalas-seieren mot Godset og den kommende seriestarten ble gjennomgått.

Nydal hadde lært seg et par islandske setninger Kjartansson fikk servert. Kjartanson svarte selvsagt på islandsk, og Nydal skjønte ikke bæret. Han oversatte likevel og det ble noe sånt som «jeg har aldri vært på Martins på Lillestrøm, og jeg har ikke tenkt meg dit heller». Det virker uansett som om Kjartansson trives god i sin nye klubb.

Rekaften-118Heltne Nilsen var god og oppriktig på spørsmåla han fikk, og han prata seg lett inn i klanshjertene våre. Han er en kar vi gleder oss mye til å se i år.

Etter ca en og en halv time med strålende underholdning var det klart for «fyr løs fra bardisken» der folk kunne stille alle spørsmål de hadde på hjertet. Det var ikke så rent få spørsmål, og det ble mange fiffige spørsmål og svar.

Du skylder deg sjøl å komme på disse seansene for det er god underholdning for enhver Vålerengasupporter. Pressens fravær gjør at svarene til Stig-Ove Sandnes og Kjetil Rekdal er av en helt annen karakter enn flosklene pressen blir avspist med. Og når man har karer av Morten Nydal sitt kaliber i klanens rekker sitter man plutselig med et fantastisk godt produkt. Nydal er tøff nok til å spørre de kjipe spørsmåla,  og væremåten hans gjør at de morsomme spørsmåla blir enda morsommere.

Rekaften-130Etter at møtet var over fikk fansen muligheten til å ta bilder av seg selv med sine helter. Raust og flott av de som møtte opp fra klubben.

Det var en flott kveld, og det er bare å takke klubben for at de tar seg tid til dette. Det er ikke mange tippeligaklubber som kan skilte med det samme som oss.

Heia Vålerenga!

Rekaften-133


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.