MortenNsDagbok: Kom la oss laga show – husk pass og pølsepapir

Ja, så var det vår tur til å trampe igjennom isen. Etter å ha mobba halve GET-ligaen for papirrot hele sesongen ble det vår tur til å svelge den sure pucken. Men shitt samma – semifinale blir artig lell.


Grunnet Jan Tore Kjærs litt for lettvinte omgang med norske arbeidslivsregler har oppkjøringa til semifinalene mot vår gamle erkefiende Storhamar havna helt i skyggen. Men det er altså i morra det skjer.

Fredag i Jordal Amfi, semifinale mot oppesne bønder fra Hamar – kunne det egentlig vært bedre?

Jeg sier eder: Neida! Det blir vakkert.

Daniel Sørvik, Morten Ask, Sondre Olden og opptil flere rekker med andre Vålerenga-spellere har både pass og papir i orden, og er klare for møtet med Pål Johnsen, Skadsmannen og alle de andre spellera fra Hamar «by» (grenda).

Like sikkert som snus er det at dette blir en løst bra semifinaleserie. Det blir en rekke porsjoner …eh… i boks. Nok om det.

OK da, et seriøst avsnitt om arbeidstillatelsesskandalen: Det skulle selvfølgelig vært sjekka for lengst. Men Jan Tore får sin straff. For en periode fremover ansees han som like seriøs og flink som Svein Erik Edvardsen, og det svir nok. Klubben må bare avvente en reaksjon fra UDI, så får vi ta straffen vi får. Rett i ryggen, og bratt i nakken. Og kjøre på videre.

Jeg gleder meg til semifinale på Jordal. Det gjør sikkert dere 3000-4000 andre som skal dit også. Synd at Brooks ikke får være med, men vi har da andre spellere også. Jonas Oppøyen, jeg velger meg deg. Du avgjør i morra!

Comments are closed.