Lekende lett til semifinale!

Vålerenga – Frisk Asker 4-1 Vålerenga har kvalifisert seg til semifinale i dag. Frisk Asker lengta nok etter sommerferie for de møtte opp mest for syns skyld

Tekst:Espenb/Frodo

Vålerenga skøyta ut Askergutta og leda 2-0 før første periode var halvveis. Da var kampen i realiteten over. Vålerenga var suverent best og det visste Frisk.

Nå venter vi på at Kjær skal velge semifinalemotstander. Vi tipper Storhamar!

Siste periode:

Kampen er over. Vålerenga vant 4-1 og er lett klare for semifinale.

13.04: 2 min Frisk. Petterson for holding.

9.01: 4-1. Trøstemål til Frisk. Valkvø Olsen er målscorer. Unødvendig slapt forsvarsspill av Vål’enga.

2.40: 2 min Vålerenga. Sørvik for interference.

2.11: 4-0! Så ble det et mål på fjerderekka også. Jonas Knutsen setter pucken flott i mål. Assist fra Follestad Johansen.

Siste periode i årets kvartfinale er i gang. Kom igjen Enga!

Andre periode:

2. periode er over med stillingen 3-0 til Vålerenga. Det er ikke mye spenning å spore her på Jordal. Enga gjør akkurat som de vil, selv om det er bare i perioder de vil. Frisk har skjønt hvor dette bærer og er stort sett opptatte av å klage på dommeren. Det eneste som leverer for Frisk er keeper Dahlberg som så langt sørger for at det ikke er kalassifre til Vål’enga. Forhåpentligvis hever Enga seg et par hakk i siste periode, sånn at vi kan sende Frisk Asker i ferie med et smell! Skuddstatistikk 2. periode: 19-6

19.33: 2 min Frisk. Hansson for krysstakling. Verdens lengste avventende før den utvisningen. Dommer’n har fortsatt vondt i høyre armen..

15.25: 2 min Vålerenga. Ask for boarding.

6 minutter igjen av perioden og Enga leker seg i grunnen med Frisk. Vi hadde nylig en stor sjanse- Knutsen sendte en fantastisk pasning til Cocozza som dessverre ikke fikk skikkelig treff på pucken. Ville garantert ha vært mål ellers. Like etterpå scorer nesten Sørvik, men Dahlberg får såvidt spaken på pucken.

9.10: 3-0! Morten Ask setter pucken i mål på retur etter et skudd fra Trygg. Assist også til Lindstrøm.

7.25: 2 min Frisk. Nordrum for å holde motstanders kølle.

4.12: 2 min Frisk. Haga for slashing. Får også med seg en 10-minutter for usporstlig oppførsel. Fortsetter med å slå kølla i glasset i utvisningsboksen og blir da sendt rett i garderoben. God ferie!

2.25: 2 min Frisk. Kristiansen for hekting.

Pucken er droppet for 2. periode. Kom igjen Enga!

Første periode:

1. periode er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. Enga har totalt kontroll på denne kampen så langt. Frisk ser ut til å ha innfunnet seg med at dette er sesongens siste kamp. Det meste av tiden ser det ut til at Enga spiller i power play, selv om man strengt tatt har like mange spillere på banen. Forhåpentligvis holder Vålerenga nivået oppe de to siste periodene, helst øker tempoet enda mer, sånn at Jordal-publikummet blir skikkelig underholdt på en lørdag ettermiddag. Skuddstatistikk 1. periode: 17-7.

18.51: 2 min Vålerenga. Juell for interference. Merkelig utvisning.

Et par minutter igjen å spille av første periode og Enga har full kontroll nå. Frisk ser ut til å ha gitt opp.

13.37: 2 min Frisk. Hansson for tripping.

Veldig bra undertallsspill av Enga som ganske enkelt rir unna med to mann mindre.

9.57: 2 min Vålerenga. Berg for hekting.

9.12: 2 min Vålerenga. Lindstrøm for slashing.

7.53: 2-0! Brendan Brooks får til slutt trykket inn pucken etter flere forsøk fra Vålerenga i power play. Assist til Olden og Juell.

7.06: 2 min Frisk. Utby for hekting.

5.43: 1-0! Filip Gunnarson setter returen på eget skudd i mål. Assist til Lindstrøm.

Frisk er fulltallig igjen. Ikkeno futt i Vålerengas PP

2 min Frisk.  Johansson

Pucken er droppet! Vi har hatt litt tekniske problemer, men er endelig online. Spilt 2 min og 0-0