På lørdag er det Vålerenga igjen

Etter uker med et altoverskyggende vinter-OL er Vålerenga igjen synlig på kalenderen. Supporteren kan til og med velge! Vålerenga Hockey møter Tønsberg Vikings i Tønsberg, mens Vålerenga Fotball tester formen mot Stabæk i Sandvika. Den ivrige får faktisk med seg begge deler!

Tekst: MortenN


Ventetida er over, på OLs nest siste dag er det på tide å tenke blått igjen.

barum-valerenga_0-1_treningskamp-017Kl 1200 spiller Vålerenga fotball på Kadettangen. Stabæk er motstander, og dermed får Kjetil Rekdal endelig testet mannskapet sitt mot et tippeligalag. Vålerenga Fotball har skrevet kort og godt om lørdagens motstander og treningskampene så langt på sine hjemmesider.

Kl 1600 spiller Vålerenga Hockey mot Tønsberg Vikings i den åletrange Tønsberg Ishall. Motstanderen ligger håpløst sist i GET-ligaen, og det kan godt Vålerenga - Tønsberg 02.12.2012være at dette er den siste muligheten du har til å se Vålerengas iskrigere i denne hallen på noen år.

Kampen mot Tønsberg både skal og må vinnes. Med bare fem kamper igjen av serien ligger vi likt med Stavanger Oilers, og vi har ikke et poeng å miste.

Vertshusbussen kjører til Tønsberg, se info her. Kom deg på tur!

turill3

Comments are closed.