Klansropets framtid

  Ukategorisert

Klansropets redaksjon er lei av å være Klansropets redaksjon. Mye arbeid, lite hjelp og lite begeistring gjør derfor at den nåværende redaksjonen legger fra seg stafettpinnen. Etter å ha sondert terrenget og tenkt oss grundig om har vi heller ikke funnet noen som har lyst til å ta over.

Tekst: Klansropet


Klanens styre vil derfor i sitt budsjettforslag for 2014 legge opp til at det kun vil komme ett nummer av Klansropet i løpet av året. Hvis det i forbindelse med årsmøtet kommer opp et troverdig alternativ for videre drift er styret svært fornøyd med det. Hvis ikke, har nåværende redaksjon sagt seg villige til å gi ut et nummer til i løpet av første halvår.

Forslag på løsning (som ikke innebærer «jeg syns noen andre skal gjøre dette») kan sendes til Klansropets epostadresse: ropet [ætt] klanen [dått] no.

Comments are closed.