Den store OL-guiden for Vålerenga-fantaster

OL braker løs i disse dager, og vi gir deg oversikten over når våre helter som har sitt virke i Vålerenga til daglig skal i ilden. Du vil jo ikke gå glipp av et eneste sekund der de representerer landet vårt i Sochi.

Tekst: EspenB


Tiden har kommet. OL i Sochi er i gang allerede før Aksel Lund Svindal har vifta det norske flagget gjennom åpningsseremonien. Vi over middels Vålerenga-interesserte mener selvsagt at det er skandaløst at Morten Ask ikke ble flaggbærer, han hadde vært en vel så verdig flaggbærer som alpinstjerna.

I natt kasta jeg meg svettende fra side til side i senga, livredd for å gå glipp av et eneste sekund av OL der Vålerenga er representert. «Noen må lage en oversikt» tenkte jeg, og så spurte jeg halvhøyt ut i mørket om hvem som ville lage den. Ingen svarte, og det er kanskje ikke så rart alle den tid jeg var alene. Dermed må jeg lage Vålerengaoversikten sjøl da, for jeg skal som sagt ikke gå glipp av et eneste sekund.

Jeg skal ikke gå glipp av et eneste skudd, piruett, hopp, spurt eller scoring. Når Vålerenga er representert i OL er jeg sofagris med øya festa på skjermen.

Nå tenker sikkert du at Vålerenga stort sett driver med sommersport og litt ishockey om vinteren. Dermed kan ikke Vålerenga ha en spesielt diger kontigent der borte. Før jeg forteller hvor mange vi har med kan jeg informere deg om at Vålerengens idrettsforening såvisst driver med vintersport. Vi er med i tradisjonsrike sporter som langrenn og skihopp. Ikke at vi har med noen i akkurat de grenene i akkurat dette OL, men kanskje vi har med noen i neste. Jeg regner med det. Dessuten er jeg rimelig sikker på at den norske klubben med flest deltagere i dette OL heter Vålerenga.

Hele fem topptrente idrettsatleter fra Vålerenga er med til OL, og typisk nok viser det seg at de skal konkurrere på likt. Makan til uflaks, altså. Det et jo rent helvete å holde rede på fem ulike konkurranser på en gang. Heldigvis for både deg og meg viser det seg at de skal delta i samme konkurranse, så det blir oversiktlig og fint.Vålerenga Hockey er hovedleverandør av kvalitet til det norske ishockeylandslaget.

Nå føler jeg at jeg ikke klarer å trekke ut innledninga spesielt mye lenger så nå er tiden kommet for å gi deg datoene og klokkeslettene du bør legge på hjernebarken. Er du glemsk kan du jo legge til denne siden som favoritt i nettleseren din eller printe ut siden og henge den på kjøleskapdøra. Har du ikke printer kan du skrive av.

Deltagere fra Vålerenga: Morten Ask, Sondre Olden, Aleksander Bonsaksen, Daniel Sørvik og Steffen Søberg

Torsdag 13/2 TV 2: Ishockey, gruppespill menn Norge – Canada

Fredag 14/2 18:00 TV 2: Ishockey, gruppespill menn Norge – Finland 

Søndag 16/2 09:00 TV 2 Zebra Ishockey, gruppespill menn Østerrike – Norge

Avhengig av tabellplassering og resultater blir det flere kamper, men du må vente til «Den store og oppdaterte OL-guiden for Vålerenga-fantaster» kommer til en Klanen.no-side nær deg.

Følg med og ha et godt OL!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.