Vålerenga Hockey lørdag: Din romjulsfest-garantist!

4. juledag tar Vålerenga Hockey i mot Stavanger Oilers. Lørdagens kamp blir et voldsomt slag der våre gutter vinner til slutt, og seieren feires på Vålerenga Vertshus. Les mer om Norges to beste lag, Sondre Olden og Brendan Brooks.


Tekst: MortenN

Vålerenga Hockey møter Stavanger Oilers lørdag 28/12 kl 18:00 på Jordal Amfi. Bare et steinkast unna ligger Vålerenga Vertshus, dit går vi gjerne før og etter kamp. Gå inn på Facebook-arrangementet her og fortell alle du skal dit – inviter også dine venner!

NH-281213-Oilers

Norges to beste lag

Daniel Sørvik

Daniel Sørvik

Serieleder Vålerenga kjenner Oilers-pusten i nakken. Det er fem poeng som skiller lagene før den viktige romjulskampen, og den svarte ånden kommer til å bli ubehagelig påtrengende med tap.

Vålerenga må uansett finne seg i å være knappe favoritter. Selv om Oilers har vunnet ubehagelig mange av duellene mellom Norges to beste lag de siste åra, har Vålerenga vært best så langt i år. Lagene møttes sist i Stavanger, en kamp som endte med Vålerenga-seier. I tillegg til fem poengs ledelse har Vålerenga også en kamp mindre spilt.

Profilene

20130106 Hockey Vålerenga Lørenskog 010 sondre olden

Sondre Olden.

Mest spennende i forhold til denne kampen er kanskje vår siste signering, Brendan Brooks. Han spilte for nettopp Oilers i 2007-2009, og satte en drullion poeng i de åra. Rett før jul signerte han for Vålerenga, etter spill rundt om i Europa de siste åra. 35-åringen har hatt en meget lovende start i kongeblått, har allerede tegnet seg for tre poeng på sine første to kamper.

Norges neste hockeystar er heldigvis Vålerenga-speller. Sondre Olden kom tilbake fra junaiten som talentet som ikke så ut til å slå til, men fikk tiden og tilliten han trengte hos Shampo. Nå står han med 40 poeng så langt i sesongen, noe som er nest best i hele ligaen. Bare Lørenskogs Kenny Corupe er foran, med et poeng mer.

Stavanger Oilers har også profiler. Her ønsker vi å trekke frem Ruben Smith, Stavanger Oilers’ målvakt. Sila, eller Feite Ruben blant venner, kommer nok en gang til å spille en nøkkelrolle.

Romjulsfesten

…is given to you by Vålerenga Vertshus! Før og etter kamp samles vi der.

Vålerenga Vertshus er sannsynligvis verdens feteste bydelspub! Mat, god drikke, quiz, dart, konserter, byens koseligste bakgård, fotball, hockey og masse Vålerenga-sladder. Ta turen innom og få med deg alt som er verdt å få med seg.


Lik Vålerenga Vertshus på Facebook!

vertshus åpningstider

Comments are closed.