MortenNsDagbok: Herman den lune

Distriktspolitisk avdeling ønsker Herman Stengel aller hjerteligst velkommen til Vålerenga! Og for en lur fyr vi har fått. Herlig!


Herman Stengel gjorde en av de mest overbevisende kontraktsintervju noensinne på VIF-TV. Lunere type har vi vel sjelden sett aksle Vålerenga-drakta! Leidbækk og fin tegner og forklarer han om støyet som har vært rundt han, og viser at det faktisk ikke har påvirket gutten i det hele tatt. Imponerende.

I stedet forklarer han hvordan han har fokusert på å spille ball. Fotballgudene skal vite at det er slike spillere vi trenger. Han har helt åpenbart ambisjoner også, og lykkes han slik vi alle håper er det ikke mange årene vi har glede av Herman før større utfordringer i utlandet venter – men det får vi bare finne oss i.

Det er svært tydelig at Herman Stengel virkelig ønsker å spelle for Vålerenga. En så lang ansettelsesprosess, med bred dekning i såvel hovedstadspressen som rettsvesen, ville ha skremt selv den beste og mest motiverte.

Men ikke Herman den lune. Du vil faktisk rett og slett bare spelle fotball for Vålerenga du.

For en mann. Herlig!

herman stengel signerer


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.