Fem Vålerengaspillere tatt ut på landslaget

Landslagssjef Roy Johansen har tatt ut spillere til turnering i Sveits i desember. Intet mindre enn fem spillere fra serielederen er funnet verdig plass i troppen. Det gledes!

Tekst: EspenB


Det er herlig å se at gutta man går og ser jevnlig på Jordal får være med når landslaget setter kursen mot Sveits for å delta i Arosa Challenge. Samlinga varer fra 17. til 22 desember. De øvrige lagene er Sveits, Slovakia og Hviterussland. Det er klart at Norge møter Sveits 20/12, og de skal møte ett av de andre laga dagen etter basert på resultatet i den første kampen.

De av våre dyktige iskrigere som reiser har alle vært med på landslagssamling før, og det er gledelig at lederen av poengligaen Sondre Olden og Daniel Sørvik får plass igjen. Med seg har de ringrevene Morten Ask og Aleksander Bonsaksen. Keeper Steffen Søberg er også med nedover og vi håper han får prøve seg i buret denne gangen.

Vålerenga er selvsagt klubben med flest spillere på denne samlinga, man er ikke serieleder for ingenting. Vi ønsker gutta lykke til og mye spilletid. Gjør oss stolte!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.