Enga forsterker laget

Vålerenga har i dag presentert sin nye spiller, Brendan Brooks, fra Canada. Han har tidligere spilt i Stavanger Oilers, uten at vi skal laste han for det.


Tekst: klanen.no

Til VIF-Hockey.no forteller VIF-ikon og trener Espen «Shampo» Knutsen følgende:

– Han er den beste vi har kommet over så langt. Han kjenner vi fra han var i Stavanger, og da var han veldig bra. Han har  vært i bra ligaer også etter det, så han har vi trua på at er en som kan score mål for oss. Ikke minst så er han en kvikk sniper, noe vi har vært på jakt etter.

Rutinen vil også komme godt med for årets Vålerenga-lag. Med sine 35 år tilfører han VIF-laget sårt tiltrengt rutine. Nå er ikke Morten Ask aleine om å være «gamlefar».

– Vi håper han skal være med å produsere. Det er bra at vi får inn litt rutine også. Han har vært i bra ligaer og spilt mange kamper på høyt nivå. Så det er en veldig bra CV han tar med seg hit til Jordal, sier Shampo.

Som sagt har han spilt i Stavanger i to år. Det var før de ble så veldig gode, og allerede da var Brooks ganske bra. Faktisk så god at ikke Stavanger hadde råd til han lenger. På litt over 90 kamper inkludert sluttspill gjorde Brooks over 100 poeng.

Klanen.nos hockeyekspert, Jaromir Selanne forteller at han er overasket over signeringen, men fornøyd med hvem valget falt på.

– Brooks var veldig god i Stavanger for fire-fem år siden. Selv om han muligens har tapt seg litt på den tiden, med alderen, så er det ingenting i veien for å være herjer i GET-ligaen.

Les mer om signeringen på www.vif-hockey.no.

Comments are closed.