Vålerenga Vertshus inviterer: Autumn of love 2013

Lørdag får Vålerenga Vertshus besøk av tre dj`er. Det er altså bare å pusse danseskoa og møte opp. Teknosuksessen fra «Summer of love» skal gjentas, men denne gangen er det hele innendørs. Og så er det bursdag.

Tekst: EspenB // foto: selfie av Dj-Jossi


De tre klansmedlemmene Benny1210, Bernie the beast og Dj Jossi er tilbake på Vertshuset lørdag. Dj-ene imponerte stort med sin gladtekno i bakgården i sommer og er nå altså tilbake for høstfest. Dagen faller sammen med bursdagen til Gumman også. Hun er vår favorittkeeper og yndlingsdørvakt, og da blir det rimeligvis feiring. Ryktene forteller videre at det blir pølsefest utpå kvelden.

Vertshuset har som vanlig oppretta arrangement på Facebook.

De drar i gang showet ca kl. 19:38 og holder på til Mona blinker med lysa og roper at alle må gå hjem. Mellom der blir det god tid til dansing og nære samtaler. De tre gutta garanterer cupfinalefri sone og da er saken klar: Det blir Vertshuset lørdag.

 

Byen forøvrig er jo fylt opp av 25.000 bønder som er livredde for å bli rana. Sentrum er rett og slett ikke noe hyggelig alternativ for den urbane klansmann lørdag.

Så da sees vi på huset da?

NB! Billettsalget til konserten med Unni Wilhelmsen 7. mars begynner dessuten klokken 20:00 denne lørdagen. Det ventes stor rift om billettene så du bør være tidlig ute. Det arrangementet kan du lese mer om her.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.