Billettsalget til Unni Wilhelmsen på Vålerenga Vertshus del to starter i kveld!

Den første konserten til Unni Wilhelmsen på Vålererenga Vertshus solgte ut på halvtimen forrige lørdag. I dag starter salget av billettene til konsert nr to. Den holdes lørdag. 8 mars.

Tekst: EspenB // foto: Line Dybwad-Olsen


Oppdatert 28/11-13 Konsert to: Billettsalget starter i kveld kl 20:00.

Konserten holdes lørdag 8. mars 2014. Billettene til konserten selges i baren på Vålerenga Vertshus og bare der. Det er førstemann til mølla som gjelder, og prisen er den samme som for konserten 7. mars (utsolgt) – 250 kr per billett. Selges denne konserten ut er det mulig at det blir konsert søndag 9. mars også. Følg med!

Underfølger artikkelen som lå ute i forbindelse med slaget til første konsert:

Mona Skogen, daglig leder på Vålerenga Vertshus er svært fornøyd med å få konserten i havn da vi treffer henne på Huset. Hun sprudler av glede og forteller entusiastisk om opplegget:

Første konsert er på fredag 7. mars neste år, og når den er utsolgt begynner salget for lørdag 8. mars. Selger hun ut lørdagen også så er det klart for nok en konsert søndag 9. mars.

Unni Wilhelmsen er dama som forførte deg til tårer på «Neste kamp» da hun sang «Shangrila og «Mitt Vålerenga». Hun er også en strålende artist som har åtte album bak seg. Det forrige albumet kom i vår. Å hanke inn en artist av Unni Wilhelmsen sitt kaliber til Vålerenga Vertshus er helt fantastisk og det skal Mona Skogen har masse cred for.

Bare måten Unni sier Vålerenga på gir meg lyst til å gifte meg med henne og våkne ved siden av henne resten av livet – på Vålerenga.

Vålerenga Vertshus har satt prisen til billige 250,- kroner per billett. Billetten kjøper du på Vertshuset. Meld din interesse på Facebookarrangementet  til Vertshuset og følg med på når billettene kommer i salg.

Dette vil du ikke gå glipp av!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.