Vålerenga – Sparta tirsdag 18:30

Serieleder Vålerenga tar i mot Sparta på Jordal tirsdag klokken 18:30. Ta turen til Jordal og la deg underholde av et lag som vinner.

Tekst: EspenB


Det har vært spilleopphold i Get-ligaen grunnet landskamper. Norge møtte Danmark fredag og lørdag i Stavanger, og det endte dessverre med to knepene tap. Vålerenga hadde med fire mann i troppen og spesielt hyggelig er det å kunne gratulere Sondre Olden med en fin landslagsdebut. De øvrige fra Vålerenga var  keeper Søberg, Bonsaksen og Sørvik.

Publikum Jordal HockeyNå rettes fokus atter mot Get-ligaen og vår ferd mot seriemesterskap og bøtte. Vålerenga troner øverst på tabellen med 35 poeng, og tar i mot Sparta på Jordal i morgen. Sparta ligger på femteplass i serien etter å ha raska med seg 24 poeng så langt.

Sparta tar poengene sine hjemme og har elendig bortestatistikk. Kun en seier og seks tap er fasit på fremmed is denne sesongen. Det er liten tvil om at Sparta møter på Jordal for å pynte på den statistikken. Laget fra «Hockeytown» vil nok sparke bra fra seg.

Sondre Olden

Sondre Olden

Gullhjelmen i Sparta tilhører Dion Knelsen med 13 poeng (6+7) etterfulgt av Jonas Djupvik Løvlie  med sine 11 (7+4). De kan på ingen måte måle seg med vår poengkonge Sondre Olden. Han har hatt en god sesong og leder målpoengstatistikken i Norge så langt. Han har 25 poeng (11+15) hvilket er flere enn Spartas to beste tilsammen. Matias Trygg er vår nest beste med 23 poeng(9+14) etterfulgt av Morten Ask med 21 (6+15).

Sparta slipper inn færrest mål i Getligaen (36) hvilket er to færre enn Vålerenga (38) Keeperne heter  Anders Johansson (93,8 i redningsprosent på 7 kamper og Gasper Kroselj (89 % på 9 kamper). Til sammenligning har vår keeper Søberg 90,3 på sine 15 kamper.

Steffen Søberg

Steffen Søberg

Vålerenga går for sin syvende hjemmeseier på rad, og Sparta skal være overkommelig motstand på Jordal. Vi tror det blir en tett og jevn kamp der Vålerengas lagmaskineri utgjør den lille, store forskjellen.

Det er full runde i Getligaen i morgen, og i de øvrige kampene møtes Stavanger – Rosenborg, Storhamar – Lørenskog, Stjernen – Tønsberg og Frisk Asker – Lillehammer.

Ta turen til Jordal i morgen og se kaptein Brede Csiszar sitt Vålerenga boltre seg på isen mot svimle Særpinger.

Dropp 18:30.

Velkommen!

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.