Se NM-klassikere på Vålerenga Vertshus søndag

Vålerenga Vertshus inviterer til gjensyn med gamle cupfinaler og spesielle gjester fra laget i ditt hjerte søndag. Det er også hockeyvors til kampen mot Storhamar.

Tekst: EspenB // foto: ukjent


Lag plass i kalenderen med en gang. Førstkommende søndag skjer det ting på Vertshuset. Du har ikke tenkt til å se årets utgave av cupfinalen likevel, så her er opplegget til Vertshuset søndag:

kl. 1300 Cupfinalen 1980: Vålerenga – Lillestrøm
kl. 1500 Hockeyvors med Terje «Henger´n» Hellerud
kl. 1700 Vålerenga – Storhamar
kl. 2000 Intervju med Vidar Davidsen
kl. 2015 Cupfinalen 1997: Vålerenga – Strømsgodset

Konferansier: Espen Knutsen

Dette er en strålende anledning til å gjenoppfriske gamle minner med likesinnede, og de av oss som er hockeypunsje stikker bort på Jordal for å se toppkampen mellom serieleder Vålerenga og tabelltoer Storhamar klokken 17:00. Det er en vaskeekte hatkamp du sterkt bør vurdere å få med deg.

Henger`n kommer på Vertshuset og Vidar Davidsen kommer. Davidsen var trener da vi vant cupgullet i `97 og det er dermed ekstra kult å få intervju med ham før den finalen vises. Han er i tillegg den mestvinnende i klubbens historie. Han fikk med seg glansdagene på åttitallet som spiller, med ett cupgull og tre seriemesterskap. I tillegg ble han som sagt cupmester som trener i `97.

Kanskje, men bare kanskje har Vertshuset en annen gjest til deg også. En som alle med sans for historie bør glede seg til, men det er i skrivende stund usikkert om dette går i orden.

Kom innom på søndag. Det blir moro!

Vålerenga Vertshus har oppretta arrangement på FB.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.