Mobiliseringa på Valle lørdag – en suksess!

250-300 mennesker med hjertet i Vålerenga møtte opp på Valle en kald og vindfull dag i november. Målet var å gire opp spillere og lagledelse før det uhyre viktige oppgjøret mot Sandnes/Ulf søndag klokken 18:00  

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland (grydis.no)


Vålerengafamilien favner mange ulike mennesker, og denne mobiliseringa viste det til fulle. Her var barnefamilier med vognene sine, her var guttunger og jenter som løp mellom bena på alle med fotballen under armen. Her var ungdommer og de unge voksne. Her var gamle grinebitere, tifoister, forsangere, klans-menn og -kvinner samt de alternative. Det var Vålerengafolk i rullestol, folk på krykker og bikkjer kledd i Vålerengafarger. Et herlig skue!

supportermonstring_valle_november-008Alle hadde to ting til felles: De har Vålerenga i sine hjerter og de frøs. Jepp, vinden beit i kinna og det regna litt. Likevel holdt de ut, og det var flott å se.

De alternative tok plass på den ene langsiden og Klanen på den andre. Treningsbanen var omkretset av bannere. Noen bannere laget for dagen og på stedet, andre kjenner du igjen fra mange hjemme og bortekamper.

supportermonstring_valle_november-016Da spillerne ankom feltet, (vi noterer at unggutten Fitim Kastrati kom først – vi liker den innstillinga) brøt jubelen løs og det ble blussa på begge sider av banen i tillegg til fyrverkeri. Et herlig skue i røyk og lys med Vålerengasanger som en ramme rundt arrangementet.

Resten av bildene til Grydis ser du her.

Det ble sunget for spillerne under treninga, og det var tydelig at de satt pris på oppmøtet. Flere som pleier å se på treningene fortalte at det var langt bedre intensitet på denne treningen enn det ellers pleier å være. Det betyr at spillerne responderte godt på supportermonstring_valle_november-018initiativet fra fansen, men det betyr også at spillerne har endel å gå på de andre treningene.

Treninga varte i overkant av en time, og da vi rusla hjemover som de aller siste kom en politibil kjørende inn på parkeringsplassen på Valle. De lurte på om det var noe spesielt på gang, for de hadde fått bekymringsmeldinger om at det var noe «casuals-greier» på Valle.

Vi begynte å le! Dette arrangementet handla om å vise spillera at vi er der for dem, om samhold og støtte, og bare det.

Vel møtt til Ullevaal klokka 18:00 i morgen. Billetten koster bare 100 spenn, du må komme på kamp, vi skal slå Sandnes/Ulf sønder og sammen!

Vi er alle fra Vål`enga!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.