I dag smeller det!

I dag avgjøres det om vi  må gjennom en pinlig kvallikrunde for å slåss om retten til å spille tippeliga neste år. Spillere har innsett alvoret. De vet de har Klanen i ryggen, og hockeyspillera støtter laget også. Det smeller klokka 18:00

Tekst: EspenB // foto: EngaMedia


Vålerenga Fotball spiller en svært avgjørende kamp i dag. Sandnes/Ulf møter opp på Ullevaal med samme mål for øyet som oss. De må vinne for å slippe neglebiting og risikere kvallik mot Mjøndalen eller Ranheim. De to laga har vunnet flust med kamper i år, noe man ikke kan si om dagens to lag som løper ut på matta på Ullevaal.

Vi har riktignok aldri avgitt poeng mot Sandnes/Ulf. Vi har møtt dem tre ganger og vi har vunnet alle tre. Det skal ikke være noen sovepute i dag.

Jeg forventer, nei, jeg forlanger å se et Vålerenga som yter opp mot sitt aller beste og gir 100% for logoen vår. De skal blø for drakta og de skal vise seg frem som verdige ambassadører for klubben. De skal kjempe! Dø for Enga!

Det er det minste de skylder oss!

Jeg forventer også at det kommer mange tilskuere på Ullevaal i dag. Dette er en viktig kamp og jeg håper virkelig at du kjenner din besøkelsestid.

Vålerenga Ishockey spiller forøvrig jubileumskamp mot M/S i Manglerudhallen klokka 18:00 i dag.

I dag tidlig tweeta hockeylagets kaptein Brede Csiszar følgende: «Til dere fra @klanen som har tenkt dere i Manglerudhallen i dag, dra til Ullevaal i stedet. Der skjer noe langt viktigere. #vif100″

Glenn Jensen, andrekeeper på Vålerenga Ishockey skriver følgende på Twitter nå: «Håper alle tar turen til Ullevål og hjelper gutta frem til seier i dag. @klanen trengs mer enn noen gang.» 

For noen herlige fyrer! Jeg er sikker på at de hadde vært på Ullevaal om de ikke måtte opp i Manglerudhallen. Det sier mye kom klubbfølelse, og det sier mye om holdninger og integritet overfor en klubb de er glade i.

Den samme klubben du er glad i.

Kom deg på kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.