Mobilisering til siste trening før Vålerenga – Sandnes/Ulf

Vi ber deg ta turen til Valle lørdag formiddag. Møt opp på siste trening for å vise Rekdal og spillerne at kampen er uhyre viktig for å unngå kvallik og at vi er der for Vålerenga.  

Tekst: EspenB // foto: grydis.no


Tidlig i uka dukket det opp et arrangement på Facebook der initiativtager Øystein Rosenlund (EngaTifo) inviterer alle med hjertet i Enga til å møte opp på siste trening før kampen mot Sandnes/Ulf.

Der er det nå over 200 påmeldte, men vi tenker at vi klarer mange flere enn det. Meld deg gjerne på her så har man en lite pekepinn på oppmøtet: Mobilisering til siste trening før Vålerenga – Sandnes/Ulf

Treninga begynner kl 10:30,men vi møtes klokka 10:00. Bannere skal henges opp og ting skal gjøres klart. Dessuten er det flott om spillerne møter et folkehav når de entrer matta til sin siste trening før vår cupfinale i år. De skal føle og vite at de har oss i ryggen og at det kun kan være ett utfall på kampen søndag – seier.

Tanken er å vise laget støtte gjennom sang og visuelle hjelpemidler. Det betyr at du kan ta med flagget ditt og det kommer til å skapes litt av et fyrverkeri under treninga.

Den eneste Osloavisen som faktisk klarer å skrive om Vålerenga når der ikke er noe negativt – dittOslo.no – skal faktisk streame treningen og stemningen på sine nettsider.

Dette vil du ikke gå glipp av! Møt opp og støtt ditt lag – på trening!

Du hjelper oss veldig om du deler denne linken på Facebook og Twitter. Vi har liten tid og vil nå flest mulig. Spre ordet!

Vi sees!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.