Lørenskog – Norsk ishockey sin skamplett

Lørenskog er en ekkel og usmakelig hockeyklubb med mye penger og ingen ære. De utviser en arroganse ovenfor forbund, andre klubber og breddeidrett uten sidestykke i norsk hockeyhistorie. 

Tekst: EspenB


Vålerenga tar i mot Lørenskog på Jordal søndag. Her er enkel innføring i hvorfor Lørenskog gir usmak i kjeften på så mange Vålerengasupportere, Vi venter at endel som ikke går så mye på hockey kommer på kamp, da det er gratis inngang for Klanen i morgen.

Hatet starta for alvor for noen sesonger siden da æreløse men pengesterke Lørenskog kontakta spillere i Vålerenga, lokka med mer penger og stakk av med en hel bråte av Vålerengas spillere. Omtrent to hele rekker + keeper om jeg ikke husker helt feil. Det er nesten halve stallen til Vålerenga det. De har gått under navnet Kjøpeskog siden. Spillerne ble stempla som horer og klubben falt i unåde hos oss.

  • Direktør i klubben er fotballdommer Edvartsen. Klysa som fortsatt får dømme Vålerenga Fotball til tross for at han har verv i direkte konkurrerende klubber. Han har et betent forhold til Vålerenga hvor han blant annet har godta seg over skader på Vålerengas spillere på Twitter.
  • De ga Lillestrømsupportere gratis inngang i den lille møkkahallen sin i et fåfengt forsøk på å skape stemning i en kamp mot oss. Resultatet var gitt på forhånd: Null støtte til eget lag og desto mer hatsanger mot oss.
  • Klubbens arroganse viser ingen grenser. De gidder ikke å søke om lisens til å spille i GET-ligaen slik alle andre klubber gjør. Det har medført poengstraff i to sesonger på rad. -6 poeng i fjor og -20 poeng i år. Årets poengstraff skal de ta til rettslokalene og har skaffet seg mange toppadvokater. De kaller dem for stjernegalleriet. Æsj ass!
  • Lørenskog sørget i sommer for at Akershus Ishockeykrets la ned all kretslagvirksomhet da de ikke ville betale inn aktivitetsavgiften på «hele» 3000 kr, og truet igjen med stjernegalleriet sitt – advokatene. De mente at avgiften ikke «er tilstrekkelig forankret i regelverket». De har likevel betalt avgiften i år, men lover advokatkamp etter sesongen.
  • De har ansatt kremkaren Tom Nordlie for at han skal bygge opp det skrantende omdømmet Lørenskog Ishockey har i Norge. Unnskyld meg, men HAHAHA! Er det mulig?
  • Vi kommer ikke utenom Steffen Thoresen denne gangen heller. Mannen som signerte på at han aldri skulle spille for Lørenskog da han var i Vålerenga. Hvor tror du han gikk? Joda, han gikk rett til Lørenskog og påsto at de var så mye mer profesjonelle der oppe.

Vi har mer på Lørenskog, men vi velger å sitte på det inntil videre. Hva disse punktene illustrerer er at vi snakker om en klubb fullstendig blottet for ære og sjel. De tråkker gjerne over lik for å hevde seg i forsøket på å nå sine diffuse «mål»

Ingen kamp er for liten og ingen kamp er for stor. De kaster seg tankeløst og hodestups inn i hva som helst. De har jo lagt lista for seg sjøl når det er advokatene som er stjernegalleriet. I samtlige andre klubber det det spillerne som er stjernene….

Dette er mye negativt, men det er dessverre sant alt sammen. Vi må jo dra frem noe positivt med den møkkaklubben også. Det positive er at de aldri har vunnet noe som helst i Norge. Ikke er de seriemester og ikke er de bøtteløftere. Det er forbanna positivt for Norsk ishockey. Sånne drittlag som Lørenskog trenger vi ikke. 

Kom på Jordal søndag klokken 17:00 søndag og bli med å vise dem at ære, sjel og tradisjon er uendelig mye mer verdt enn pengesterke investorer og arroganse. Lørenskog skal knuses!

Sånn får klanen gratis inngang på søndag. 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.