KLANSTRIBUNE 2014

Klanstyret har på vegne av sine medlemmer jobbet hardt for stående, syngende supporteres interesser inn mot sesongen 2014. Her er det som er klart rundt plassering og priser for Klanen i fotballsesongen 2014.

Tekst: Klansstyret


VESTBREDDEN 2014

Etter å ha veid alternativer opp mot hverandre, har klubb og klan blitt enige om at det beste for begge parter er om Klanen fortsetter på Vestbredden.

Svingene har blitt vurdert, men hensyn til innslipp, sikkerhet, ståplasser, fasiliteter for andre tilskuere og forhold vi kommer tilbake til senere har gjort at Vestbredden i praksis er eneste og beste utvei. Med i vurderinga er at bare de nedre tribuneseksjonene skal være åpne normalt sett, og at nye Bendit er langt bedre egnet som familietribune enn klanstribune.

VÅR TRIBUNE, VÅRE REGLER

I sesongen 2014 blir Vestbredden kun for Klanens medlemmer.

Dette er et historisk gjennombrudd: For første gang blir Vestbredden vår tribune, med våre regler. Dette gir svært ryddige arbeidsforhold, og gode muligheter for både å få dreis på såvel stemning som indrejustis.

LOKOMOTIVFELT 2014

I og med at vi nå blir herre over egen tribune, ønsker Klansstyret å flytte lokomotivfeltet til midt på Vestbredden.

Dette betyr at Gamle Konge må revitaliseres, men det ønsker vi gjerne å få til med de som også har stått der de siste åra! Samling i midten betyr imidlertid vekk med faste plasser og fra og med 2014 får man kjøpt sesongkort på hele feltet slik at sangglade kan trekke sammen.

Oppsummert vil hovedfeltet for de som vil bidra sterkest som stående syngende supportere bli dagens 103 og 104. Det jobbes her med ytterligere forbedringer i forbindelse med dette området. Klansstyret vil komme med ny og oppdatert informasjon når alt er på plass, men vi kan si såpass at det er mulig allerede nå å glede seg til jul.

PRISEN FOR SESONGKORT PÅ KLANSTRIBUNEN

Ordinær pris på sesongkort på Vestbredden i 2014 er kr. 2.000,-. Men det legges opp til en fiffig vervekampanje, som kan sikre deg sesongkortet for halve prisen.

– Dersom en person med sesongkort i 2013 verver 1 ny person som ikke har hatt sesongkort i 2013, vil sesongkortprisen bli kr. 1.500,- per sesongkort.

– – Dersom en person med sesongkort i 2013 verver 2 nye personer som ikke har hatt sesongkort i 2013, vil sesongkortprisen bli kr. 1.000,- per sesongkort.

Denne sesongkortkampanjen gjelder fram til 31.12.2013, og for klanstribunen. Vålerenga Fotball vil selge sesongkort til felt 107 til andre supportergrupperinger, antagelig med andre priser, etter det vi kjenner til.

Klansstyret er fornøyd med at prisen for sesongkort i utgangspunktet ikke økes nevneverdig (1913 kr i 2013, altså en reell prisøkning på litt over 1,5%). Når det i tillegg er mulig å kombinere egeninnsats for å få med flere på kamp med å få sesongkort til halv pris, må vi si oss godt fornøyd med totaliteten i det vi har forhandlet oss frem til.

TO BE CONTINUED…

Vi har flere gode nyheter rundt tribunesituasjoen på Ullevål i ermet, så følg med, følg med….

Her på klanen.no, selvfølgelig.

Meld deg inn i Klanen i dag, det sikrer deg både tilgang til sesongkort på Vestbredden og mulighet til å påvirke hvordan vi skal ha det der.

LES ALT OM SESONGKORT 2014 HER

Comments are closed.