Hashtag #VIFpuck på søndag!

Er du på Instagram og/eller Twitter? Vålerenga Ishockey drar i gang en fotokonkurranse med Klanen som stikkord.

Tekst: EspenB // Bildene har jeg rappa fra vif-hockey.no


I forbindelse med at Klanen kommer inn gratis på kampen mot Lørenskauen på Jordal søndag drar Vålerenga i gang en fotokonkurranse på Twitter og Instagram.

Stikkordet for konkurransen er Klanen og du deltar ved å tagge bildene du legger ut på Twitter og Instagram med hashtagen #VIFpuck

Alle som legger ut bilder på Twitter eller Instagram, med hashtag #VIFpuck, er med i trekningen av to billetter til kampen mot Rosenborg. Dessuten deler du opplevelsene dine med mange andre ved å merke dem. Hashtags er jo søkbare, må vite.

Gunnarsson-Lørenskog-011213Alle bildene som publiseres på vif-hockey.no er i tillegg med i trekninga om spaken til keeper Steffen Søberg etter at han har signert den. Vinneren trekkes i romjula.

Åssen han skal klare seg uten spaken sin går over mitt hode, men han har kanskje flere.

LOLZ!

Altså, ta Vålerengarelaterte klansbilder før og under kampen mot kjøpelaget. Legg dem ut på Twitter eller Instagram med hashtag #VIFpuck og du er med!

Vi sees på Jordal søndag klokken 17:00. Vel møtt!

P.S Om Twitter, hashtags og Instagram går høyt over hodet på deg, er det helt ok det altså. Om ikke så kan Klanen følges på Twitter via @klanen og Vålerenga Hockey følges via @VIFhockey. På Instagram bruker hockeylaget vifhockey.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.