Niklas Gunnarsson har signert for Vålerenga

Rekdal fortsetter lagbyggingen for seriegullet neste sesong og seneste skudd på stammen er altså 22-åringen Niklas Gunnarsson. Han spiller ut denne sesongen for Odd og slutter seg til Vålerenga 1. januar 2014.

Tekst: EspenB // foto: Odd.no


Gunnarsson gikk gradene i Pors Grenland og tok steget videre til Walshall F.C. i England. Der ble kontrakten terminert som følge av dårlig klubbøkonomi og han sluttet seg til Odds Ballklubbs junioravdeling. Han er et produkt av Odd sin særegne «min spiller»-ordning og således er det private og lokale bedrifter som har finansiert kontrakten hans med Odd. Han kommer til Vålerenga som Bosman-spiller og er under kontrakt ut 2016-sesongen.

Gunnarsson er høyreback og kan også bekle midtstopperrollen om det ønskelig. Han forteller til Vif-fotball.no at han aldri var i tvil om at neste steg i karrieren var Vålerenga da de kom på banen. Det er musikk i våre ører, selvsagt. Han har 46 opptredener for Odd og scora to mål.

Vi ønsker forsvarsspilleren velkommen. Årets sesong viser at vi trenger oppegående og dyktige forsvarsspillere. Vi gleder oss til å se Niklas i blått, og håper han bidrar til å løfte forsvarsspillet vesentlig i forhold til årets utgave.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.