NESTE KAMP: I sin siste uke

Lørdag 2. november går siste forestilling av Oslo Nyes braksuksess «Neste kamp». Klansmedlemmer får rabatt, og etter forestillinga blir det teppefall-fest med alle skuespillere og medvirkende på Bohemen.

Tekst: MortenN


Kvelden blir en gyllen anledning til å se forestillinga en siste gang. Historia om den tørste, trassete hundreåringen har beveget både Vålerenga-fans og Oslo-folk i hele høst.

Neste kamp Oslo nye 2013Fra teateret hører vi at skuespillerene synes dette har vært en spesiell forestilling. Sjelden får man så mye respons fra publikum, både latter og gråt forekommer gjerne hver eneste kveld!

Nå går altså forestillingene mot slutten. Her er link til de siste forestillingene. Billetter kjøpes også gjerne i billettluka til Oslo Nye, og det er også ved oppmøte her klansmedlemmer får billett til kr 250 på den siste forestillingen.

Den siste forestillingen pleier gjerne å være utsolgt, så det kan være greit å være rask på labben – spesielt dersom man vil ha de beste setene.

Neste kamp Oslo nye 2013Teatertradisjon tro blir det teppefallfest. Teaterfolket har blitt invitert av Klanen til å ta festen på Bohemen, noe de syntes var en meget god ide! Bohemen kommer som vanlig til å være åpen for alle, så alle som vil være med å ta en øl eller to med Finn Schou, Johannes Joner, selveste Tidemand og resten av «Neste Kamp»-gjengen er HJERTELIG velkommen til det. Skribenten vil til og med driste seg til å foreslå å spandere både en øl og en hikkas på våre teatervenner, dersom du dukker opp…

Comments are closed.