MortenNsDagbok: TV2 tar Hallen med buksa nede med hjelp av kona

Hallens bestekamerat i overgangssaken, TV2 Sport, har nå vendt ryggen til Sogndals Smørbukk. Anført av Morten Stokstad er bredsida satt inn i vurderinga av avskjedigelsesprosessen rundt Drillo.

I kjent stil pøses det nå ensidig på, og Hallen kommer fryktelig dårlig ut. Ola By Rise, Ivar Morten Nordmark og ikke minst Drillos kone Sigrun Veldeden slakter i tur og orden at Hallen tok seg til rette og presset ut Drillo med et styrevedtak som sa noe annet og mens Drillos sjef, toppfotballsjefen Semb, var på ferie og ikke deltok.

Leder av trenerforeningen, Ivar Morten Nordmark, er skarpest i sin kritikk: «Hallén skal passe seg for ikke å bli kjent som presidenten som kjente prisen på alt, men ikke verdien av noen ting».

All ære går imidlertid til Siggen, kona til Drillo, som startet snøballrullinga med sin kritikk av NFF i VG. «Begge disse utspill fra øverste administrative ledelse i NFF strider mot EN av grunnverdiene i norsk idrett: ÆRLIGHET», konkluderer hun.

Når hennes utspill sogar støttes av selveste danse-Eli Hagen, er sirkuset i gang. Heldigvis er det slik at det tidvis også dukker opp noe med substans i manesjen, og det blir spennende å følge fortsettelsen. Tabloidene er jo ganske så søte og morsomme når de blåser din vei.

At medie-Norge med VG og TV2 i spissen nå avdekker Hallens arbeidsmetoder er veldig gledelig. Disse arbeidsmetodene har vi også sett tidligere, særlig i forbindelse med salget av tv-rettighetene til CMore og ikke minst i overgangssaken som nylig er avsluttet (og lagt lokk på). I begge tilfeller har Hallens soloraid gjort stor skade for norsk fotball, og vist prov på en diktaturtankegang som ikke er norsk fotball verdig.

Spørsmålet nå er om TV2 velger å krype til korset ift overgangssaken, og også der stille de kritiske spørsmålene som noen MÅ ta. Det er ingen skam å snu, spesielt når du har driti deg ut – det kjenner til og med vi i Klanen til.

Hvis ikke, skulle vel bordet være dekket for dere andre. Hører dere VG, AFTENPOSTEN, NRK, DAGBLADET OG DAGSAVISEN?

Eller må kona til Truls H eller Loe ta snøballen i egne hender?


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.