MortenNsDagbok: Morten Ask våkna!

Etter vrakinga fra landslaget og småmobbing fra blant annet denne skribenten våknet Morten Ask i går. Sammen med Sondre Olden var han isens klart beste mot Lillehammer.


Valerenga-Stjernen_5-2_Sluttspill_kamp3-006 morten askMorten Ask hadde «bare» ni poeng så langt i serien, og ble vraket til Norges to neste kamper av Roy Johansen. Han ble i tillegg kjærlig mobbet på klanen.no, og dermed så det ut til at nok ble nok for veteranen.

Mot Lillehammer slo gamlefar tilbake med et spill vi alle vet ligger inne hos (den tidligere?) landslagsspilleren. Et mål og to assist, det ene av meget høy klasse, var viktig for å avgjøre kampen.

Det er viktig at storspillet fortsetter. Det trenger vi allerede på lørdag, når Lørenskog skal slås i pølsepapirhallen. Selv om vi nå har kriget oss til serieledelsen må vi fortsette å male på for å holde på den.

Lørenskog har hatt en litt svakere start enn oss, men kommer til å være MEGET godt motivert – med en nyrik Steffen Thoresen i spissen.

Valerenga-Stjernen_5-2_Sluttspill_kamp3-008 moren askMen jeg stoler på deg Morten, detta fikserru. Så får vi nok se deg i OL etterhvert også.

Det blir jo litt flaut om Daniel er god nok, og ikke du? …


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.