Gjør Yngve grinete!

Klanen ved EngaTifo presenterer: Slik gjør du Yngve grinete.

Tekst: EngaTifo


Det første du trenger er et motiv eller en tekst eller aller helst begge deler. Vi har tatt oss den frihet å legge ved et nydelig bilde som allerede har vist seg å fungere.

Dette trenger du:

  • Overhead eller projektor
  • Maling
  • Pensel
  • Tusj
  • Bomullsstoff

Bomullsstoffet får man kjøpt på rull og hvis man vil spare en del arbeid, velger man farge på stoff ut i fra hvilken farge det er mest av. Motivet over vil typisk males på svart stoff. Bredden på ca. 1,5 meter er perfekt størrelse til hengebannere. Heng en passe stor bit opp på veggen og lys med projektor eller overhead/transparent på stoffet slik at motivet som skal males er synlig på stoffet. Tegn langs strekene med en tusj.

Ta stoffet ned fra veggen og legg det utover en flate, for eksempel et bord, med plast under. Bruk spesialmaling for stoff hvis du vil ha et mykt og føyelig banner, eller bruk vannbasert C-base maling hvis du ikke synes det er så nøye at det blir stivt. Sistnevnte er billigere og litt lettere å få tak i. Mal tusj-strekene med en passe stor pensel.

Vent 3-4 timer. Mal ett strøk til.

Ta med bannere på kamp, få det vist på TV eller i avisen.

Voila! Du har nå ett stykk irritert fotballpamp.

400329_10152409414865413_1117617523_n

Comments are closed.