Engapatriot: Derfor går vi på Vålerenga – Haugesund

I morgen er det klart for årets nest siste hjemmekamp i serien og klubben byr på gunstige priser til publikum. Med seier her er vi berget, så klart du og vennegjengen skal på kamp.

Tekst: Engapatriot

Det er stoltheten min som gjør at jeg går på Vålerengas kamper, det i kombinasjon med en kjærlighet til klubben og alt det den representerer for meg. Vålerenga er mer som en livsstil en et lag du kikker etter resultatene til i avisene mandag morgen.

Det er denne kombinasjonen av stolthet og kjærlighet som jeg håper er faktoren som gjør at Vålerenga-supporterne fortsetter å bære klubbens farger og emblemer med løftet hode og bevarer glimtet i øyet. Vi er kanskje ikke Norges beste lag, men vi er faen så stolte av å følge Vålerenga, uansett resultater. Det er en livsstil som krever ryggrad å følge hovedstadens flaggskip, spesielt etter så mye motgang vi har hatt de siste årene.

Med dette som bakgrunn og et meget stort håp om 3 poeng i morgen så ønsker jeg alle vel møtt til Ullevaal klokka 15:30.

Sees på kamp og syng for klubben.

Comments are closed.