Bohemens Sportsquiz – ti herlige onsdager i høst

Bohemens meget berømte Sportsquiz går i en serie på ti onsdager i høst. Allerede onsdag 16/10 er andre runde av Kjell Grønningens spørreshow – som er vidåpent for alle som er glad i sport. Og øl.

Tekst: MortenN


Sportsquizen har pågått i mange år, i alle av dem ledet av Bohemens egen Kjell Grønningen (fjorårets bartender). Med en finurlig blanding av sportsspørsmål i et bredt spekter, og løsslupne kommentarer om det som måtte falle quizmaster inn, ledes quizen på en helt unik måte.

Vi kan raskt fastslå at dette sannsynligvis er den feteste sportsquizen i verden!

Vanskelighetsgraden er definitivt varierende. Nok til å skille, men også slik at alle kan være med å gjette med en viss grunnleggende kunnskap.

Etter et finurlig trekningssystem gis det ølbonger til enkelte lag hver quiz. Tidvis er det såkalt «bongbonanza», og her slår det finurlige trekningssystemet ut i en slags blomstring. Kort sagt: På Bohemens Sportsquiz kan du aldri vite når en ølbong treffer deg.

Quizen starter kl 18:18. Påmelding skjer ved oppmøte før quizen starter, og det er i utgangspunktet 1-6 deltagere per lag. Dersom du vil være sikker på bordplass, ta kontakt med quizmaster via Bohemens forum - eller ved personlig oppmøte. For sikkerhets skyld kan det være greit å gjøre begge deler. På forumet finner du også resultater og tabeller.

Quizen avvikles kjapt og greit med to omganger a 20 spørsmål.

Så sees vi da, til en vennskapelig, blodig alvorlig kappestrid?


Se informasjon om alt som skjer på Bohemen på www.bohemen.no.
Lik og følg Bohemen på Facebook her.
image

Comments are closed.