Møt Vålerenga Hockey på Vertshuset torsdag

Torsdag 12. september er det supportertreff  før sesongen 2013/2014 drar i gang. Vålerenga Hockey inviterer deg til å være sosial med fjorårets seriemester på Vålerenga Vertshus. 

Tekst: EspenB // foto: Kenneth Myhre


Det er endelig tid for hockey igjen!

Publikum Jordal HockeyVålerenga starter som kjent serien borte mot Stjernen i år. De serieåpner i Fredrikstad allerede førstkommende lørdag klokka 16:00. I den forbindelse er du invitert på Vertshuset for å finsikte årets spillerstall og samtidig preppe gutta for sesongen som står for døra.

Presentasjon av troppen er flotte greier rett før seriestart. Det er endel nye og nygamle fjes i troppen i år. Spillera ankommer Vertshuset ca klokka 19:00 og det blir dermed mulighet for å snakke med dem og få autografer på drakter og lignende.

Kanskje du tilogmed får ta skrytebilder du kan vise venna dine på Facebook. Det er en flott avveksling fra bilder av middager og sutring over valgnederlag. Siden spillera sjelden går rundt med sort tusj på seg, oppfordres du til å ta med den sjøl.

Søberg flyvernJeg veit at en fin gjeng mennesker skal ned til Fredrikstad på lørdag, så du kan begynne å planlegge tur du også.

Klarer du ikke å vente helt til lørdag har Vålerenga treningskamp på Jordal i dag. Slimet fra Hamar kommer på besøk og kampen starter 18:30. 50 spenn i døra.

Det er jo da også Storhamar som har fått æren av å spille den første seriekampen på Jordal i år. Den går torsdag 19/9 og starter 18:30.

Før alt dette er det altså supportertreff med laget på Vertshuset førstkommende torsdag klokken 19:00.

 

En prominent representant fra Klanen skal lede det hele og du skal komme.

Med drakta di og og tusj.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.