Kvartfinale NM Damer Vålerenga – Medkila

Tirsdag kl. 18:00 er det kvartfinale i cupen for damene. Den går i Vallhall og vi gir deg forhåndsomtalen du har bruk for. Møt opp og se damene ta seg til semifinale.

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland (www.grydis.no)


Årets utgave av Vålerenga Damer har allerede markert seg i Vålerengas historiebøker. Det gjorde da de tok seg til kvartfinalen. Det har ikke damene klart før, og tirsdag får vi se dem komme seg til semifinalen.

Vålerenga Damer er i form om dagen. tre seire og en uavgjort på de fire siste seriekampene viser det. Nå på lørdag ble Sandviken fra Bergen sendt tilbake over vannskillet med 3-1 i sekken.

Vålerenga Damer ble historiske i den kampen også. Da fikk damene våre positiv målforskjell for første gang i Toppserien. Vi klatrer på tabellen og er på rett vei også der.

I serien ligger Vålerenga på 6. plass med 20 poeng. De har 5-5-5 og 32-30 i målforskjell på 15 kamper, og er med det to plasser foran Medkila med sine 17 poeng. De har 4-5-7 og 19-33 på 16 kamper.

Medkila er fra Harstad og har en formkurve som peker den andre veien enn Vålerengas. De står uten seier på de fem siste kampene. Tre tap og to uavgjort er smal poengfangst. Det er verdt å merke seg at ett av de tapene kom i Vallhall 6. august og Vålerenga vant den kampen 3-1.

valerenga-medkila_3-1_toppserien_2013-080Vi kan ikke skjønne annet enn at Vålerenga skal ta seg videre til semifinale og har tenkt til å være på plass for å se det. Det synes vi at du bør gjøre også. Ta turen opp i Vallhall og støtt damene frem til seier.

Få med deg lekkerbisknene til Tina Wulf og raidene til Vålerengas toppscorer og EM-finalist Sola Gulbrandsen. Kanskje klarer vi å lage god cupstemning på tribunen også!

Inngang: 50 spenn. Barn under 18 har gratis inngang.

Avspark er tirsdag 3. september kl 18:00. Kom, kom!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.