Bonsaksen og Ask er klare for Vålerenga

Vi har håpa og ønska lenge, og nå er det altså en realitet. Landslagsspillerne Aleksander Bonsaksen og Morten Ask har signert kontrakt med VIF og begge er spilleklare til kampen mot Storhamar i morgen. I tillegg er svenske Jonte Berg endelig spilleklar.

Tekst: EspenB // foto lånt av vif-hockey.no


Det er med stor glede og mengder av iver vi kan melde at Stavanger nå virkelig får konkurranse om både seriemesterskap og bøtte. De to kara har mengdevis med erfaring, rutine og aggressivitet på banen. Det er dessuten verdt å nevne at begge har spilt for klubben vår både på junior- og A-lag.

Centeren Morten Ask spilte for oss i fjor også, da han kom fra et opphold i den meget profesjonelle minusklubben Lørenskog. Kontrakta i Vålerenga gikk ut etter sesongslutt i vår, og han har nok ønska seg til utlandet igjen. Han har etter hvert blitt en bereist herremann. Han har spilt i Canada, USA, Tyskland, Finland og Sverige, og nå aksler han Vålerengadrakta på nytt. Han har 206 landskamper for Norge.

Backen Aleksander Bonsaksen er tilbake i Vålerenga etter noen år i Sverige. Han har vært innom Modo, Sundsvall og kommer fra Rögle der han sa nei til ny kontrakt i vår. Som Ask ønsker han seg til utlandet igjen. Han har 176 landskamper for Norge.

Etter det vi skjønner har begge gutta sikra seg muligheten til å forlate klubben om et tilbud fra en av de store ligaene dukker opp.

Som om dette ikke er nok er svensken Jonte Berg også klar til kampen mot Storhamar i morgen. Han har vært i klubben en tid, men papirene var ikke i orden til seriestarten mot Stjernen. Jontes forrige klubb var Vesterås. Han er ving, og kommer til klubben for å ta krigen samt score mål. Han er klar på at han kommer til VIF for å vinne gull.

Bonsaksen får nr 47 på ryggen, Ask tar 44 og Berg ikler seg nr 72.

Det er kamp mot Storhamar på Jordal torsdag klokka 18:30. Ta deg en tur og ta vel i mot de tre gutta. Syng samtidig slimet fra Hamar tilbake dit de kommer fra.

I år så tar vi alt!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.