Blåbloggen: Vi er alle Vålerenga!

Det er mange som holder med VIF. Det skal derfor godt gjøres at alle har samme mening. La oss likevel vise at vi står sammen etter 100 år, at vi fortsatt er størst og at vi er klubben som er elsket og hatet.


Alle som holder med Vålerenga har sin måte å vise kjærlighet til klubben på. Noen viser det ved å dra på hockeykamper og noen ved å dra på fotballkamper. Vi har også de som velger å sitte hjemme i sofaen og ha meninger om alt som foregår rundt klubben. Også må vi heller ikke glemme de som får med seg så og si alt. Det beste er jo en kombinasjon av alt.

La oss avslutte fotballsesongen som best vi kan, og innlede hockeysesongen like bra. Det er på den måten vi kan vise hvilken stor klubb vi er!

Snart så er det søndag!

Det er få kamper igjen av Tippeligaen i år, sesongen har ikke blitt som ønsket og det er ikke mye å rope hurra for. Jeg kommer likevel til å gi alt på tribunen, og glede meg til hver kamp fremover. Jeg synes alle som har muligheten skal dra til Ullevaal på søndag, og jeg er rimelig sikker på hjemmeseier. Brann spiller definitivt på bortebane, og vi vet alle at skarrepakket fra et ukjent sted utenfor Norge ikke tåler å reise derfra. På søndag vinner vi både tribune- og fotballkampen!

Hater Bergen. Hater Brann.

Så møt opp og støtt Vålerenga på din måte. Stå og syng, sitt og syng, spis pølser, drikk kaffe og brus eller bare syng deg hes. Ta en øl eller flere både før og etter kamp, og ta på deg supportereffekter om du ønsker det.

Heia VIF! 


Ingvild Hovland er 22 år, vært Vålerenga-supporter siden 2003 og har i år sesongkort på Vestbredden. Blogger om livet som klanskvinne.

Comments are closed.