Stream Drøbak/Frogn – VIF 2 gratis fra klokken 17:50

Vålerenga 2 spiller bortekamp i dag. Motstander er  Drøbak/Frogn og dittOslo sender kampen live i samarbeid med Klanens Webradio.

Tekst: EspenB // foto: (Arkivbilde)


Oppdatert etter kamp: VIF 2 tapte dessverre kampen 1-2. Vålerenga sin scoring av Kastrati.

 

Kampen går på Seiersten i Drøbak, og det er ikke lenger unna Oslo enn at du fint kan ta turen. Om det ikke passer viser vår favorittavis dittOslo.no kampen via denne linken:

http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/se-kampen-drobak-frogn-valerenga-2-live-her-1.8024746

Vålerenga har slitt i de siste kampene i Oddsenligaen avdeling 1 og det er egentlig ikke det minste rart. Det er stort sett G19-spillere som er med, og de gutta har et tøffere program en de aller fleste. De henger godt med i Interkretsserien sin og de har vært med i cupen frem til nå. De røk dessverre ut på straffer mot Stabæk lørdag. I tillegg spiller de altså VIF 2 sine kamper. Rekdal har jo beslutta at andrelaget er for unggutta og for skada eliteseriespillere som trenger kamptrening på veien tilbake.

Vålerenga 2 har 9-0-7 på sine 16 kamper og 33-30 i målforskjell. Det holder til femteplass på tabellen og 27 poeng. I motsetning til tidligere år ser det dermed ut til  at vi slipper neglebiting og redsel for nedrykk denne høsten.

Drøbak/Frogn trenes av tidligere spillerutvikler  i Enga, Andre Bergdølmo. Hans lag  ligger på plassen under Vålerenga og har 8-2-6 på sine 16 kamper. Målforskjell 27-29. Det gir 26 poeng.

Oddsenligaen sin første avdeling er en jevn batalje i år, og den ledes på målforskjell av Bærum foran Asker og Førde. Alle de laga har 36 poeng med en kamp mer spilt enn kveldens aktører.

Vi har ikke mottatt info om hvem fra Klanens Webradio som kommenterer kampen i Drøbak, men vi blir ikke veldig overrasket om det er parhestene Rune » Hjesus» Julsvik og Frank O. «stats-man» Hansen.

Har du spørsmål eller kommentarer til kveldens kommentatorer, send en twittermelding med #kwr. Har du ikke Twitter-konto, så kan du sende SMS til 2242. Benytt kodeord: kwr <ditt spørsmål> og send til 2242. Hver melding koster kr 5,-


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.