Rapport fra styremøte og styrepils 27. august

Det skjer mye i Vålerenga. Det skjer mye i Klanen. Og det skjer mye som vi i minimal grad kan påvirke. I tillegg diskuterer Klanens styre mye som vi ikke kan referere direkte fra. Derfor blir det kun en kort rapport fra styremøtet 27. august.

Tekst: Kjell Henning Thon


Med en uavgjortkamp mot vår nærmeste motstander friskt i minne, var det mange punkter å ta tak i. Forholdet mellom Klanens arbeidsoppgaver og Klubbens ansvarsfelter er alltid en interessant øvelse, så også denne gangen. Vi har gjort oss opp noen tanker. Tenkt gjennom noen felter der vi venter tydelig beskjed og diskutert gjennom punkter der det er mulig for oss å komme noen vei.

Men vi har i år også bestemt oss for å ikke bruke for mye krefter på ting som ikke direkte angår oss eller som vi ikke har noen påvirkning på. Derfor brukte vi vesentlig mindre tid på å diskutere ting som skjer i rundkjøringer, veikryss og stasjonsbyer enn vi ville gjort tidligere år.

Vi snakket videre om sesongens kommende bortekamper (Molde, Viking, Aalesund og Sogndal). Beskjed om turopplegg og annet til disse kampene vil komme, Molde-kampen allerede senest i morgen.

Vi har også begynt å snakke om neste sesong. Det er opplagt at jubileumssesongen har fungert på tribunen som på banen, altså hva som i finansaviser kalles sub-optimalt. Vi ønsker å ta tak i dette, og starter møter med Ullevaal Stadion, Klubben og i styret umiddelbart. Deretter vil det i løpet av høsten inviteres til et medlemsmøte der de ulike forslagene skal leges fram og vi sammen skal komme fram til en løsning for 2014.

Etter møtet var det tid for å plage bartenderen på Bohemen, samt å diskutere Håvard Lunde med enkelte av stamgjestene. Denne klagingen endte opp som Freiburg-Bayern, altså uavgjort.

Neste styremøte er tirsdag 10. september.

Comments are closed.