Molde på søndag

Vålerenga spiller borte mot Molde kl 19 på søndag. Grunnet at Molde ligger i en utilgjengelig avkrok blir det ingen organisert tur denne helga, men fortvil ikke – Klanen har kjøpt to dritfine puber du kan se kampen på. Sammen med likesinnede.

Tekst: MortenN

Selvfølgelig skulle vi helst vært 5000 menn og kvinner som hadde hatt anledning til å kjøre buss over li, fjell, hei, dal, fjord osv på søndag. Men arbeidsledigheten i byen er ikke hva den en gang var, og dermed må folk flest innfinne seg i å jobbe på mandag morgen. Ikke hjelper det at vi kjemper om en åttende plass på tabellen heller!

Dermed finnes det rett og slett ikke noe poeng i å leie eller sette opp buss til rosenes by i år.

Se tur og billett-informasjon her.

Noen tar selvfølgelig turen uansett, og vi ser ikke bort i fra at duellen mellom Nimo og Eva-Britt ender i vår favør selv med ei litt tynn sangrekke…!

Klanen anbefaler hjemmeværende fans til å se kampen på Bohemen eller Vålerenga Vertshus. Om vi ikke klarer å stable på beina en buss en gang i blant, er det godt å vite at vi har klart å få til verdens feteste sportspub og verdens feteste bydelskro. Det kan komme til trøst når vi kikker på tabellen også.

Comments are closed.