Mohammed Fellah til Esbjerg

Det har vært kjent en stund, men klubbene har nå bekreftet at Mohammed Fellah ikke lenger skal aksle den vakre blå. Danske Esbjerg har sikra seg underskrifta til Fellah. 

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland (www.grydis.no)


Fellah kom til Vålerenga fra Holmlia allerede i 2004 og  har gått gradene i Vålerenga. Han scora med sin første ballberøring for A-laget i 2006. Det er trist at han ikke lenger klarer å motivere seg sterkt nok i Vålerenga til å bli med oss videre.

Vi håper at han finner igjen gnisten i ny klubb, og det blir meningsløst å ikke ønske fyren lykke til videre. Han har gitt oss mange fine fotballøyeblikk og bidratt til seriemedaljer og cupgull. Syv og en halv sesong på A-laget fortjener stor takk.

Når det er sagt skulle vi gjerne ønske at vi fikk bytta ham mot en stor slump med penger. Det skjedde dessverre ikke.

Vi sier ikke farvel, vi sier på gjensyn Fellah. Når du kommer tilbake til oss har du forhåpentligvis vokst og utviklet deg som fotballspiller. Kanskje vi på vår side kan tilby deg ny kontrakt og spill på ny stadion. Vi lover å holde på sangen din så lenge.

Inntil da, på gjensyn.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.