BØRST&BALLi100år: Frank Znort Quartet med fest for Klanen

Frank Znort Quartet med gjester spesialsyr en storslagen fest for Klanen under brua fredag 9. august. I anledning Vålerengas 100 årsjubileum kommer Oslos beste fest hjem.

Tekst: KJELL HENNING THON

«We fuck up your mondays» er Frank Znort Quartets (www.fzq.no) motto. Og i 15 år har de spilt for fulle hus hver søndag. De seneste årene på Blå – og køene er lange hver helg. Men før Blå var det St. Hallvard Bistro, Grønlandshagen og Café Con Bar lenger øst i byen. Nå kommer den gigantiske kvartetten hjemover og spiller under brua, et steinkast fra der det starta.

For den som ikke kjenner bandet er det vanskelig å forklare. Vi har sett dem som nesten ren punk-jam en gang i ordentlig gamle dager. Eller med et helt reggae-sett. Og de siste årene har det kanskje vært en rocka jazz-fest med litt latinamerikanske rytmer og et anstrøk av grisete country. Pluss noen ting med røtter i skandinavisk revytradisjon.

Frank Znort Quartet

Frank Znort Quartet

Helt sikkert er det i hvert fall at det blir en heidundrande fest utav det hele. Med en smilende hodepine dagen etter. Hos oss har de en helaften fredag 9. august. Frank Znort er normalt sett 15-20 personer. I tillegg til disse finner vi på scenen denne kvelden en rekke gjester som Vålerenga-supportere og kjennere av Oslos musikkliv vil kjenne igjen.

Sammen med lørdagen med Raga Rockers på toppen av programmet er vi sikre på at disse dagene skal utgjøre en fest man sent vil glemme. Verdens aller beste idrettsforening fyller tross alt 100 bare en gang.

Klanens jubileumsfest finner sted hos GSF under brua i Gamlebyen (www.gamlebyen.no) 9., 10. og 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og satser på å være et arrangement der du skal kunne ha en real fest uten å bli blakk.

Billetter 400.- for hele helga. Forhåndssalg i Sjappa fra 18. juli for klansmedlemmer.

Comments are closed.