MortenNsDagbok: Børven slår til mot Sogndal

Vi må vi slå ut Sogndal i cupen. Det koster deg hundre spenn å få det med deg.

Vålerenga Fotball legger til rette for at flest mulig skal få med seg veien til Ullevaal – på Ullevaal. Det kommer godt med, i en jubileumssesong der det har vært vekslende kvalitet på gressvarene.

Kjøp billetter til cupkampen mot Sogndal her.

Det positive er at underholdningen ihvertfall ser ut til å ha kommet tilbake, kampen mot Molde (3-3) var spekkfull av begivenheter. Selv om vi helst ønsker oss en gruseseier, er det bedre med «av og på-fotball» enn «av-fotballen» vi har blitt presentert tidligere i sesongen.

Gjestfriheten vi viste Molde kan vi imidlertid ikke vise gjerrig-Sogndal, om vi skal ha muligheten til å møte Rosenborg på Lerkendal i kvartfinalen. Men alt i alt vil jeg si at kampen mot Molde gjorde meg lysere til sinns enn på legende.

Endelig fikk vi se at Jan Gunnar Solli fortsatt har fotball i seg. Sammen med en alltid like ung, opplagt og landslagsaktuell Morten Berre viste han vei i vellinga – og viste etter mitt skjønn at han fortjener en plass i startoppstillinga mot Sogndal.

Med Mos på god vei inn på danskebåten igjen er og blir neste steg mot stabil toppfotball å få fres på Børven. Jeg er såpass dum at jeg tror det kommer allerede i morgen, jeg tror det blir hattrick – og jeg gleder meg til å få det med meg…

Vi snakkes da!

Les også: 4. runde i cupen onsdag 18:00: Vålerenga – Sogndal


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.