4. runde i cupen onsdag 18:00: Vålerenga – Sogndal

Vålerenga tar i mot Saftkokaradn på Ullevaal onsdag denne uka. Om vi skal løfte pokal denne sesongen er denne kampen usedvanlig viktig. Veien til Haralds pokal ligger fortsatt åpen. Billige billetter er det også. Møt opp og støtt ditt lag.

Tekst: EspenB // foto: Kenneth Skjøthaug


Du får bare svelge den sure utligninga mot Molde på overtid lørdag. Den kampen er historie og vi retter fokus mot onsdagens viktige kamp mot Sogndal. Vinner vi har vi retten til å møte Rosenborg enten 18. eller 21 august. (Avhengig av deres resultater i e-cup)

Taper vi er vi ute av cupen og har bare en traurig seriestart å bygge videre på. Seier er med andre ord vesentlig.

Klubben har prisa cupkampen til 100 kr for klans- og klubb-medlemmer. Sesongkortinnehavere betaler 100,- uansett tribuneseksjon.

Barn betaler 50,- og andre 150 kr. Se nederst i saken for fullstendig billettinfo.

Tradisjonelt sett har rundene cupen nå er inne i vært lite besøkt. Det synes jeg du skal være med på å gjøre noe med. Gutta trenger din støtte på onsdag. Dessuten er dette den første hjemmekampen vår i cupen siden 2009, tro det eller ei.

Sogndal slo Sandnes/Ulf 3-1 borte på søndag, og har med det skrapa samen 19 poeng i serien. Det holder til 8. plass.  Vålerenga klarte med sitt ene poeng mot Molde å klamre seg til 12. plassen. Vi har nå 14 poeng.

Vi har møtt Sogndal på Ullevål før i år og vant den kampen ufortjent 1-0 etter en tidlig scoring av Børven. Sogndal hadde mesteparten av spillet og flesteparten av sjansene. Det ser dermed ut til at vi må ut i krigen på nytt. Kriger vi, vinner vi.

Hører dere det, Vålerenga? Kriger vi, vinner vi! Husk å ta med i betraktninga at vi ikke holder hele kampen. Vi bør ha minst tomålsledelse når matchuret passerer 75 minutter.

Kom igjen,  Enga!

Billetter

Telenor-tribunen og VG svingen: Voksen: 100 kr. for medlemmer av klubben/Klanen som har sesongkort, ellers kr. 150,-, Barn: 50,-

http://www.billettservice.no/artist/valerenga-fotball/105963 eller på stadion

Vestbredden – kun for medlemmer av Klanen/klubben: Voksen 100,- kjøpes i Sjappa eller på stadion.

Cup er cup. Vil du på finalen støtt laget onsdag også.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.