MortenNsDagbok: Er vi snart friskmeldt?

Det er digg å se Vålerenga vinne. Men selv om nedrykksklumpen i magen er i ferd med å slippe, er det ikke slik at  spillet vårt fører til ilninger og/eller oppstrakt aktivitet litt lenger ned på kroppen. 

Vålerenga vant nok en kamp i går, men det er for tidlig å si at vi ser ut som et topplag. Vi har riktignok banka et par kokosdivisjons-klubber i cupen og fått et par seiere i serien – men en god tendens er noe ganske annet enn stabilitet.

20120401 VIF Sogndal KS 003 publikum tribuneDet er uansett digg å se Vålerenga vinne kamper etter neglebitende avslutninger. Best er det selvfølgelig å se laget sitt avgjøre på overtid og slikt, men lettelsen av å se laget klare å holde unna en ledelse er heller ikke å forakte.

Det endelige vendepunktet kan imidlertid komme allerede på onsdag.

Vi møter et Hønefoss-lag som vi skal og må slå, men (som så mange andre) ser på kampen mot Vålerenga som et skikkelig prestisje-oppgjør. Det er en kjent sak at det er flere Vålerenga-fans enn Hønefoss-fans i og rundt Hønefoss, og det faller nok både Lafton-klanen og klubbens mektige mann Aage «AKA» Thoresen tungt for hjertet!

christian-grindheim_1idl3lz2sr91z1b1zjv428b3itKlarer Christian Grindheim (som virkelig sto frem som kaptein i går!) og kompani å levere sakene på onsdag, begynner jeg virkelig å få troen på Kjetil Rekdals soldater.

Jeg er redd vi har for dårlig grunntrening, men håper at vi denne gangen kan klare å stå hele kampen ut. «Å spelle seg i form» har fungert bra før også, vi vi får håpe at høsten nå er kommet for høstlaget Vålerenga.

Jeg gleder meg som vanlig veldig til kamp, og til deg som skal spille: Husk at det eneste vi VIRKELIG forlanger, er hundre prosent innsats, vilje og tæl. Dør du for Vålerenga, hyller vi deg – gjør du det ikke, er du et overbetalt flass!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.