Sola skinner,Vålerenga vinner – livet, det er bra!

Vålerenga har hatt en god languke og jeg er så forbanna fornøyd. Vil du furte og være gritete, ikke les denne. Her skal feires!

Tekst: EspenB


La oss oppsummere den siste uka først som sist: Enga – Ålesund 2-1, Ullern – Enga 1-8, Sandnes/Ulf- Enga 1-2.

Fantastisk!

Jeg skal være den første til å innrømme at vi i løpet av de tre kampene har levert ca èn kamp med god fotball totalt, men i dag er ikke det så nøye. I dag skal jeg bare være blid, jeg er nesten latterlig blid i dag. Naboen er pen, katta er vakker og sola har aldri skint så vakkert som i dag.

La gå at jeg satt meg ned i hagen – i sola – for å skrive dette men måtte gå inn igjen for skjermen takla ikke sola. La gå at jeg har et kuppelhue fra helvete i dag, og prøver fortvila å tvinge ned en kopp kaffe. La gå at jeg brukte alt for mange penger på Bohemen i går. La gå at bestekompisen dukker opp på chat og forteller at han ligger i senga uten klær og det er jævlig ekkelt. Det var grunnlag for feiring i går. Vålerenga vant!

Hurra!

Vi har ikke spilt god fotball hittil i år. I serien har vi flere tap en seire så langt. Målforskjellen vår stinker og bare Sogndal har sluppet inn flere mål, men likevel så er jeg så forbanna fornøyd. Det begynner å bli en stund siden siste tap nå. Pila peker riktig vei. Vi har tre seire på rad. Om tomgodset og viking deler poengene i dag er vi fem poeng unna førsteplassen i serien. For to serierunder siden var vi nest nederst. Vi har Hønefoss hjemme på onsdag. Hønefoss!

Det blir tre poeng!

Jeg ser at redaktør MortenN maner til edruelighet i sin dagbok på Klanen.no i dag. Vel Morten: Ta deg ei bolle!

I dag skal vi bare nyte og kose oss. Jeg skulle egentlig legge ut turinfoen til Haugesund og Sarpsborg nå, men jeg skrev denne saken i stedet for jeg er i så jævla godt humør. Jeg lover deg at jeg stikker ut i sola når jeg har trykket på publiser-knappen. Turinfo  får komme etter at sola har gått ned i dag.

Og du? Klanen har bursdag i dag. Vi fyller 22 år. Gå og gi alle du kjenner bjørneklem og gratuler med dagen for:

Sola skinner,Vålerenga vinner – livet, det er bra!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.