Her skal 300 klansmenn kunne stues sammen

Sarpsborg har slengt sammen noe som ser ut som rester av det som en gang var Østfoldbanen, kalt det ståtribune – og har latt våre supportere betale samme pris som øvrige for å benytte seg av tilbudet.

Tekst: MortenN

Hyggelig blir det på den «nye» «tribunen», som i følge sa.no er 25 meter lang, har tre trinn, og rommer 300 tilskuere. Det skulle bli fire tilskuere per meter/nivå det, regner vi med bakkenivå (og det gjør man nok i Sarpsborg ihvertfall) skulle det bli tre tilskuere per meter/nivå. Det vil si mellom 25 og 33 cm per tilskuer.

Klanen.no vil derfor oppfordre alle til å kjøre lavkarbo og kappe av unødvendige kroppsdeler til i aften, eventuelt kjøpe seg sitteplasser.

Tone M. Karlsen i Sarpsborg 08 forteller til sa.no: «Vi har fått godkjenning av både Norges Fotballforbund og Sarpsborg kommune til å sette opp en liten ståtribune som er 25 meter lang. Den får tre trinn med plass til rundt 300 tilskuere.»

Her er et nærbilde av fasalitetene:

Faksimile hentet fra sa.no

Faksimile hentet fra sa.no.

Allikevel er tilbudet bedre enn slik det var før i «Klokkersvingen», da man sto ei mil unna og virkelig ikke så noen ting!

Den nye tribunen er forøvrig ikke laget av gamle deler av Østfoldbanen, de har brukt gamle deler av den gamle tribunen.

 

 

Comments are closed.