- Dette er behandling og oppførsel som vi ikke aksepterer eller ønsker

Klubben har tatt tak i servicen på Ullevaal Stadion. Stig-Ove Sandnes og Anita Alexandersen lover at både innslipp og serviceoppfatningen generelt skal bli bedre allerede på torsdag, og Klanens sikkerhet-/arrangementsasvarlig Frode Ræder sier seg fornøyd med utfallet av hektisk møtevirksomhet.

Tekst: MortenN

Etter hjemmekampen mot Hønefoss fikk Vålerenga Fotball en del tilbakemeldinger på hendelser ved inngangene, spesielt på Klanens tribuner. Anita Alexandersen (bildet) forklarer.

Anita Alexandersen (VIF)

Anita Alexandersen (VIF)

- Tilbakemeldingene gikk spesielt på manglende smil og service, overdreven visitasjon av både små og store samt lite smidighet. Vi har også fått noen tilbakemeldinger på at enkeltpersoner har blitt behandlet i overkant voldsomt.

Hun er meget tydelig på at det ikke er slik Vålerenga Fotball ønsker å fremstå som arrangør.

- I etterkant av denne kampen har vi hatt grundige evalueringsrunder internt og med våre samarbeidspartnere på sikkerhet og innslipp. Vi tar disse tilbakemeldingene på det største alvor, og kan ikke gjøre noen annet enn å beklage hvordan enkelte har opplevd innslippet før Hønefoss-kampen. Dette er behandling og oppførsel som vi ikke aksepterer eller ønsker på våre arrangementer.

Arrangementsdronninga føler jobben som er lagt ned gjør at det blir et triveligere arrangement allerede på torsdag.

- Evalueringene har også gjort sitt til at vi er sikre på at dette ikke vil skje igjen og at man på kampen mot Tromsø 16. mai vil få en helt annen opplevelse når man ankommer Ullevaal stadion.

Innslippet

I evalueringene har det vært spesielt fokus på innslippet, som ikke har fungert optimalt. Det har rett og slett gått for sakte.

- Ja, vi har også fått tilbakemeldinger i løpet av årets første kamper på at innslippet kan gå litt tregt. Dette har vi tatt grep rundt med flere funksjonærer, samt at vi igjen oppfordrer alle til å komme noe tidligere til inngangene siden våre supportere nå alle er samlet på en og samme tribune.

stig-ove-sandnes_1cdbu1lye7tib1rsfvqutgmydd

Stig-Ove Sandnes (VIF)

Stig-Ove Sandnes (bildet)har hatt kontakt med Kjell Borgersen og Ullevaal Stadion, og har vektlagt viktigheten av at sonelederene må gå foran som gode eksempler for sine mannskaper.

- Kjell Borgersen skal følge opp dette inn mot Tromsø-kampen,  soneledere skal ha en positiv holdning og være serviceminded. Han tar med i briefen til Tromsø-kampen erfaringene fra sist.

Bannere

Sandnes har også snakket med Borgersen vedrørende bruk av bannere, og smidig tilrettelegging av dette.

- Borgersen var klart på at vi ikke kunne henge bannere over arenareklamen på Ullevaal Stadion (over Oddsenskiltene – over UBC). Han mener vi må bruke tribunesetene, og han nevner spesielt «kakestykket» mellom Oddsen og VG, og at vi også kan få bruke taket over utgangen nedenfor «kakestykket».Vi jobber videre med dette som utgangspunkt, samt at vi må kunne se på å lage et enkelt oppheng (stativ) rett foran feltet der supporterne står. Sammen med Klansstyret, Engatifo og Ikaros med flere skal vi finne gode løsninger alle kan leve med!

frode ræder rygg tattoo

Frode Ræder (Klanen)

Frode Ræder (bildet) i klansstyret har fulgt opp alt dette på vegne av Klanen, og sier seg fornøyd med det klubben har gjort så langt.

- Jeg synes klubben tar tilbakemeldingene våre på alvor, og gjør en real innsats for å få ting på plass. Det skal de ha ros for.

Gammal skrott

Han forteller også at Vålerenga Fotball vil rose supporterne etter Hønefoss-kampen.

- De var veldig glade for at det ikke var en eneste ødelagt stol etter Hønefoss-kampen. Jeg er glad for deg sjæl også, for jeg er rimelig lei av å stille opp på Ullevål etter hver kamp for å skru opp nye seter etter hver kamp. Det sliter på en gammal skrott!

Comments are closed.