- Det er lenge siden jeg har trent så hardt som jeg har gjort i vinter

Christian Grindheim svarte på kritikken fra talsmann Christian Kjellsen hos NRK i går, da Kjellsen ble sitert på følgende: – De må se til å ta seg sammen. Nå venter snart Tromsø og Rosenborg. Da kan vi ikke drive å vase rundt.

Tekst: MortenN

Christian Kjellsen er talsmann i Klanen og er en del av pulsen på tribunen. Derfor lytter både spillere og trenere når han sier til NRK:

– De er noen slappfisker som gleder seg til å komme inn i garderoben. Det her er den samme dritten vi har sett de fem-seks siste årene. Det har sluttet å overraske meg at en samling av gode spillere ikke klarer å fremstå som et lag.

christian-grindheimChristian Grindheim tar til seg kritikken, men forklarer at spillerene gjør så godt de kan.

– Når vi ikke vinner, er det alltid snakk om at vi ikke blør for drakta. Men det er ingen her som ikke ønsker å vinne fotballkamper. Vi sliter litt med selvtillit og flyt, og da hjelper det ikke akkurat at hovedpersonen i Klanen slakter oss, sier Grindheim til NRK, og legger til:

– Det er ingen som blir bedre av det. Vi ønsker å vinne fotballkamper, og det klarer vi ikke uten støtte.

Christian Kjellsen sier til klanen.no at han selvfølgelig støtter spillerene:

– Vi støtter alltid Vålerenga vi, men vi har større forventninger til spillerne og laget enn det som er levert så langt i år. Det må de bare ta med seg videre, og første anledning til å bevise det er allerede nå på torsdag.

Grindheim sier til NRK at de har trent godt i vinter.

– Treningsmengden her står ikke tilbake for noen ting. Det er lenge siden jeg har trent så hardt som jeg har gjort i vinter, sier Grindheim.

kjetil rekdal _rj

Trener Kjetil Rekdal uttaler seg også om kritikken fra Kjellsen.

– Jeg har stor respekt for Kjellsen, og han kan få lov til å mene ting, men jeg tror nok han hadde fått et mer nyansert bilde hvis han pratet med meg først. Det er ingen her som taper med vilje eller gir seg. Det er en prosess som har startet og som er på gang, og de prestasjonene han ønsker, ønsker vi også. Men per dags dato er vi ikke der, sier Rekdal til NRK.

Kjellsen hører hva Rekdal sier, men understreker ovenfor klanen.no (som supporternes talsmann) at det er viktig å kunne sette ord på følelsene vi alle har.

– Vi har det vondt for tiden, og det har vi lov til å fortelle om. Samtidig skal Rekdal og spillerne vite at det ikke er så mye som skal til for å snu humøret hos oss fotballsupportere: Alt vi trenger er litt finspill, noen sugende taklinger og et lite knippe seiere på rappen.

Kjellsen ønsker også å understreke at NRK ikke nevnte alt han sa i intervjuet med dem.

– Jeg sa jo mye annet positivt om tillit til at dette snur, jeg ikke skal mene noe om det sportslige elller spillermessige, jeg refererer kun det jeg ser som tilskuer, og så videre – og dette mener jeg da også. Heldigvis har vi dette utmerkede klanen.no som klarer å fylle ut hele bildet for den interesserte leser!

Comments are closed.