Blått Åråsen!

Vi står nå ovenfor en pause i Tippeligaen, men det er ingen grunn til å hvile på laurbæra. Det er nå kun en måned til årets viktigste bortekamp mot pakket fra Lillestrøm. Tradisjon tro skal vi opp å sikre tre enkle poeng, og knuse all motstand på tribunen. For å opprettholde denne tradisjonen er vi avhengige av at alle gir alt!

Tekst: EngaTifo

Vi håper derfor å fylle bortetribunen til randen med engasjerte Vålerengasupportere, og vi oppfordrer ALLE til å kle seg i blått denne dagen. Hver bidige én av oss! På denne måten skal spillerne bli møtt av en blå vegg hele matchen igjennom.

I den anledning har vi spesialprodusert 1500 t-skjorter med slagordet «Blått Åråsen». Med oss på laget har vi Klanen og Sjappa som har subsidiert t-skjortene. Prisen pr t-skjorte er kun 50 kr, og vil bli solgt i Sjappa, på Bohemen, på Vertshuset, på hjemmekampen mot Molde 22. juni, på Klansbussene til Åråsen samt i bortesvingen på matchdag. Dato for salgsstart kommer snart.

Vi håper med dette å vise gutta på banen hvilket engasjement og samhold som ligger rundt denne unike klubben, og gi dem energi til å ta ut det aller siste i jakten på sesongens tre viktigste bortepoeng.

ALLE MANN I BLÅTT!

Vis din deltakelse på Facebook: https://www.facebook.com/events/473202812757052/

EngaTifo 2013

 

>


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.