Asker priser seg ut av cupfest

Asker har muligheten til å lage tidenens mest populære kamp på Føyka når Vålerenga kommer på besøk, men har bommet med billettprisen. De fleste i Klanen velger antagelig å holde seg i Oslo og benytte seg av det NFF vil: Se kampen på TV.

Tekst: MortenN

Våre kilder i turgruppa i Klanen forteller om lunken interesse for Asker-tur. Å betale 150 kroner for å stå på en jordvoll er rett og slett ikke verdt det, våre erfaringer tilsier at mange ikke kommer til å få sett kampen skikkelig – og da er det bedre å se kampen på Bohemen eller Vålerenga Verthus og bruke billett/transportpengene på noen øl i stedet.

Samtidig som det oppfattes som flott at Asker har et sittetilbud til familier (selv om det koster 800 kroner for en familie på fire, så det spørs om noen går mann av huse for det opplegget også), er 150 kroner for dyrt forklarer talsmann Christian Kjellsen:

– Nå må snart arrangører av ymse slag forstå sitt eget beste. På kamper som dette er Klanen nærmest en essensiell del av underholdningen som tilbys bønda. Da kan man ikke samtidig ta en fantasipris for fasaliteter man ikke kan tilby, i dette tilfellet en anstendig mulighet til å få sett kampen, forklarer han.

Etter hva klanen.no kjenner til har Vålerenga Fotball vært i kontakt med Asker for å forklare urimeligheten i billettprisen på vegne av sine supportere, uten å nå frem.

Hvor mye burde billetten koste, Kjellsen?

– 50 kroner. Det er det jeg er villig til å betale for å være underholdning for et romslig gasjert Asker-publikum!

Asker kommer antagelig til å dekke seg bak at «Strømsgodset ikke klagde» eller noe sånt, men at sånn som dette går folk fra Drammen hus forbi hjelper blodsugerne fra Asker lite denne gangen.

Klanen.no konkluderer med at det er synd at Asker ikke gjør som andre småklubber som møter Vålerenga i de innledende rundene i cupen: Lytter til Vålerenga Fotballs gode råd.

Da hadde de fått skikkelig cupfest.

Comments are closed.