Enga knuste Stavanger i første finalekamp!

VÅLERENGA-STAVANGER 5-1 For en start på finalespillet!  En helenkel seier til Vålerenga som regelrett pisser på Oliers. Etter Enga tok ledelsen midtveis i 1. periode var det egentlig aldri spennende. Til det var Vål’enga altfor suverene. Topp innsats over hele linja!

Tekst: Fat Frodo / EspenB

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken…*

3. periode:

Kampen er over. En helenkel seier til Vålerenga. For en start på finalespillet!

19.25: Utvisning Stavanger. Kunes 2 min for krysstakling.  I tillegg gyver en usportslig Matt Ryan løs på Cocozza, noe som gir begge spillerne 5 min pluss video.

15.26: Utvisning Vålerenga. Csiszar 2 min for holding.

13.26: 5-1. Et må litt ut av ingenting for Stavanger. Røste Fossen var målscoreren.

10 min igjen av perioden. Tannløse Stavanger er ikkeno! Vi safer det hele inn

6.53: Utvisning Stavanger. Ryan 2 min for roughing.

3.57: Utvisning Stavanger. Tore Vikingstad 2 min for hekting.

Oilers har byttet keeper. «Sila» Ruben Smith erstattes av Henrik Holm

Siste periode er gang. Kom igjen Enga!

2. periode:

Midtperioden er over med stillingen 5-0 til Vålerenga! Enga er totalt suverene og ledelsen er på ingen måte flatterende. Det eneste Stavanger kan er å spille gris. Donati.gutta kjører show! To mål av Justin denne perioden. I tillegg fikk vi komimålet Stavanger klarte å sette i eget bur. Fantastisk! Nå er egentlig spørsmålet bare hvor mange Oilers-spillere som mister hodet i siste periode… Skuddstatistikk 2. periode: 15-7

19.24: Utvisning Stavanger. Høygård 2 min for interference. For en klovn. O¨Marra setter pucken i stolpen i overtallsspillet. Pucken ligger på målstreken, men ingen får den over linja.

16.45: Utvisning Stavanger. Høygård 2 min for interference. Håpløs av Høygård som tydelig er frustrert.

9.58: 5-0!! Hva kommer nå? Lekestue! Enga er sååå suverene! Det er Justin Donati som scorer på pasning fra bror Tyler og Daniel Sørvik.

7.27: 4-0! Haha. Morsomste scoringen ever! Det er avventende utvisning på en Enga-spiller, En Stavanger-spiller setter pucken i skøyta på en annen spiller og pucken glir inn i det åpne buret. Bräck får scoringen.

0.35: 3-0!! Vålerenga herjer. Det er Justin Donati som scorer i power play. Han setter pucken i nettet bak en dekket Ruben Smith. Assist fra Anderson og bror Tyler.

Midtperioden er herved i gang. Kom igjen nå Enga!

1. periode:

Perioden er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. Enga har virket veldig tente den første perioden og leder helt fortjent med to mål. Faktisk kunne vi fort ha ledet med mer. Perioden har vært preget av høyt tempo og tøft spill, med Enga i  førersetet heløe veien. La oss håpe at Vålerenga kan fortsette dette utover! Stavanger henger ikke med og må ty til grisespill. Bare feig dømming har gjort at de har sluppet unna med såpass få utvisninger. Strandfeldts overfall på Tyler Donati er noe av det styggeste vi har sett på lenge! Skuddstatistikk 1 periode:  12-4

Stygg sak etter Tylers scoring! Strandfeldt slår Tyler i hodet med kølla! Skulle vært mastchstraff, men veldig feig dømming! Blir kun 2+2 min for farlig spill merd høy kølle. O¨Marra får 2 min for roughing, siden han naturligvis står opp for kameraten sin. Feige dommere, grisete Strandberg!

19.02: 2-0!! Tyler Donati øker ledelsen for Vålerenga! Han drar ut Smith og setter pucken i mål. Assist fra Csiszar og Bräck.

Vålerenga har skapt et par bra sjanser også etter scoringen. Bra start!

10.25: 1-0!! Vålerenga tar ledelsen! Det er Jens Karlsson som scorer på pasning fra Jesper Hoel og Cato Cocozza.

7.47: Slåsskamp på Jordal! Follestad Johansen braker sammen med Hallem. Vi gir poengseier til Follestad Johansen… Begge får 5 min pluss videodømming og er ferdige for kvelden.

Svakt overtallsspill av Vålerenga. Vi kommer til veldig lite selv med to mann mer…

4.47: Utvisning Stavanger. Ryan 2 min for tripping. Enga er nå 5 mot 3 i 1.41.

4.28: Utvisning Stavanger. Solberg 2 min for slashing.

3.31: En bonde kommer alene igjennom mot Søberg, men Steffen varter opp med en strålende dobbelttredning.

Pucken er droppet for årets første finalekamp. Engas første på tre år. Kom igjen Enga!

Før kampen

Klanens Webradio sender kampen. Kommentatorer er Goldenheim og Terjesen. Tekstoppdateringer her besørges av Fat Frodo og EspenB.

Endelig er det finaletid!

Finalene spilles best av syv og Vålerenga har hjemmebanefordel etter å ha vunnet serien. Det kan fort vise seg avgjørende da Oilers ikke har slått Vålerenga på Jordal siden 2010. Da etter spilleforlengning. Det er 5 år siden sist de vant i ordinær tid på Jordal. La oss håpe at denne statistikken fortsetter!

Vålerenga tok seg til finale på bekostning av Stjernen i kvarten (4-0 i kamper) og Sparta i semien (4-1 i kamper) Stavanger på sin side slo ut Frisk Asker (4-1 i kamper) og Lørenskauen (4-2 i kamper) på sin vei til finalen. Deter nr 1 og 2 i serien som møtes i finalen, så det er verdige finalister begge to.

Årets lag er kåret av GET-ligaklubbene, og hele fem av seks spillere blir å finne på isen i kveld. Vålerenga har tre spillere på årets lag: Keeper Steffen Søberg og løperne Tyler og Justin Donati.

Stavanger fikk med to spillere: Backen Tim Kunes og løperen Christian Dahl Andersen.(Sistemann på årets lag var Craig Shira fra Frisk Asker.)

Le gjernes spillerstatistikk mellom VIF og Oilers  på Hockeynytt.no

Vålerenga mønstrer forøvrig et skadefritt mannskap i kveld, og vi håper på en pangstart på finalespillet. Kom deg på Jordal og støtt gutta!

Kom igjen Enga!


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.