På fredag skal vi hylle Vålerenga ved Brakka

Det har foregått en mobilisering for å vise A-laget støtte før de reiser til Bergen for å serieåpne med seier mot Brann. Det skjer nå på fredag klokken 17:00. Hele A-laget og Rekdal kommer. Ta med deg skjerfet og flagget ditt og kom!

Tekst: EspenB // foto: EngaMedia


A-laget med Kjetil Rekdal i spissen stiller ved Brakka på Valle fredag 15/3 kl 17:00 for å motta din hyllest før sesongen drar i gang.

I tillegg kommer Sjappebilen, og musikken besørges av en av privatbussene. Stemninga, med flagging, pyro og sang er det vi supportere som bidrar med.

Initiativtaker Kim Granli forteller til Klanen.no at det i utgangspunktet var meningen å møte opp på siste trening og vise støtte til laget med sang, blussing og flagging. De trener 10:30 på formiddagen og Rekdal var lite lysten på å flytte treninga dagen før kamp.

Dermed stiller laget til samme hyllest på ettermiddagen i stedet. Det er flott, for det gir mange flere mulighet til å være med. Det er opprettet arrangement på Facebook, og det er 397 påmeldte når dette skrives.

Det blir mulighet til å ønske laget lykke til og kanskje slå av noen ord med gutta innimellom all hylling og jubelsang. Bruk denne muligheten til å vise gutta som skal ut og krige for Vålerengas farger i jubileumssesongen at vi står 100% bak dem. Dette vil du ikke gå glipp av!

Er du usikker på hvor Brakka ligger, passerer du Vallhall på venstre hånd og da ser du den nede til venstre. La oss lage supporterfest for gutta dagen før dagen!

Takk til Kim Granli for initiativet, og til klubben og spillerne for at de bruker ettermiddagen den siste dagen før avreise til Bergen på oss supportere.

Kom igjen Enga!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.