Nå drar KjellG på bortekamp igjen

- Det er lenge sia jeg har vært i Bergen. Men nå er det jubileum. Vi har fått en trener det er tak i. Og vi kan kjøre vårt eget fly borti regnskura. SELVFØLGELIG skal jeg kjøre Klanen Airways til Bergen, sier Kjell Grønningen.

Tekst: MortenN

I de siste åra har det vært voksende Vålerenga-apati i Kjell Grønningens verden. Fluefiske var i ferd med å ta helt over for fotballinteressen!

– De siste åra med Martin Andresen var tragiske. Jeg har begynt å bli gammal, og gidder ikke tulle bort verdifull tid på folk som sløser med min. Da er det bedre å kaste flue, forteller Kjell. Han var lei nedtur og at ingen tok grep.

(saken fortsetter under bildet)

Faksimile: VGNett.

Faksimile: VG Nett.

Men i vinter skjedde det som igjen snur opp ned på alt. Martin Andresen forsvant ut av Vålerenga, og sola skinte igjen for vår gamle talsmann.

På Bohemen: Kjetil Rekdal er tilbake.

På Bohemen: Kjetil Rekdal er tilbake.

– Det er helt åpenbart en ny giv i klubben. Kjetil Rekdal er tilbake, og han har både spillere, stab og massene med seg. Vålerenga er blitt Vålerenga igjen, sier han – og smiler fra øre til øre.

Klanens tidligere talsmann har de siste årene stort sett avstått fra å reise på bortekamper. Han har i stedet stått fjellstøtt bak kranene på Bohemen, med tidvise avbrekk med fiskestanga. I jubileumssesongen får vi et bortetur-comeback fra supporterlegenden:

– Det som har skjedd nå, i tillegg til at det er jubileumsesong, har gitt meg den gamle gnisten tilbake. Nå har jeg LYST til å reise på bortetur igjen. Det at vi i tillegg har eget fly til Bergen legger ikke akkurat noen demper på stemningen, forklarer KjellG – som selvfølgelig ikke reiser alene på tur.

"Tøffen" er også med.

«Tøffen» er også med.

– Nei, det er flere av gutta som ser det samme som meg. Dokka-Geir og Tøffen er selvfølgelig med, mange andre også. Samtidig har vi en del sidræva folk som også hadde hatt godt av å komme seg ut på kamper igjen, sier KjellG – som er forbauset over at det faktisk er igjen noen ledige seter på Klanen Airways-flyet til Bergen.

– Selv er jeg overhodet ikke i tvil. Seriestart i Bergen? Vårt eget fly? Jeg er med.

Tur og billettinformasjon til lørdagens kamp i Bergen finner du her, inkludert billettinfo Klanen Airways.

– Men altså, det er det samma for meg om folk tar fly eller buss, det får folk styre med sjæl. Det viktigste er å værra der når vi vinner seriestarten i Bergen. Klanen har ihvertfall sørga for at vi har tilbudet – så da er det egentlig bare å reise.

Kjell Grønningen er tilbake. Tippeligaen starter på lørdag.

 

Comments are closed.