Vålerenga slo Sparta i dramatisk kamp på Jordal!

VÅLERENGA-SPARTA 6-4 Vålerenga slo Sparta 6-4 i den første semifinalekampen på Jordal. Vi lå bak det meste av kampen, men en fantiastisk avslutning sikrer seier. Seieren må sies å være fullt fortjent, selv om det var først på slutten Enga fikk uttelling.

Tekst: Frodo

Under følger vårt livereferat:

3. periode:

Kampen er over og Enga vant 6-4!

17.16: 6-4! Wow!! Nå koker det fullstendig på Jordal! Sondre Olden kommer alene mot  Bjurö, runder ham og scorer! Pasning fra Sørvik.

16.56: 5-4!!! Tyker Donati gir oss ledelsen for første gang i kampen med 3 minutter igjen! Assist fra Thoresen og Justin D.

16.15: 4-4!! Fredrik Csisar scorer på pasning fra Donati-brødrene!

15.11: Utvisning Sparta. Henriksen 2 min for en stygg  boarding.

14.45: Utvisning Sparta. Selvaag 2 min for å holde motspillers kølle.

11.38: 3-4. Totalt mot spillets gang scorer Sparta. Møkk! Magnus Nilsen heter visstnok målscoreren.

10.23: 3-3! Justin Donati utligner for Enga etter massivts press! Bror Tyler og Anderson med assist.

8.40: Et par kjempesjanser for Enga i overtallet! Ask setter blant annet en styring i stolpen!

7.50: Utvisning Sparta. Ødegaard 2 min for slashing.

1.38: Utvisning Vålerenga. 2 min lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

Pucken er droppet for siste periode. Kom igjen Enga!!

2. periode:

Perioden er over med stillingen 2-3. Vålerenga har nå våknet til live og kjører midtperioden. Vi har stort sett vært det eneste laget i denne perioden. Bare dårlig power play og dårlige dommere gjør at Enga fortsatt ligger under. Generelt savnes litt mer giftighet foran buret til Sparta. Vi satser på at dette kommer i siste periode! Skuddstatistikk 2. periode: 13-7.

Vålerengas påower play-spøkelse viser seg igjen. Nok et svakt power play av Enga. Bør score med 5 mot 3 i godt over minuttet!

16.59: Utvisning Sparta. Ødegaard 2 min for slashing. Enga har nå 5 mot 3 i over minuttet.

16.15: Utvisning Sparta. Evans 2 min for roughing.

13.53: Utvisning Vålerenga. O’Marra 2 min for tripping. Får også 2 x10 min for dårlig oppførsel og er ferdig for kvelden. Utvisningen skulle aldri vært dømt dog.

13.14: Utvisning Sparta. Ødegaard 2 min for interference.

Vålerenga spiller veldig oppofrende i undertall og rir av overtallene.

10-10: Utvisning Vålerenga. Sørvik 2 min for hekting. Sparta 5 mot 3 i 35 sekunder.

8.42: Utvisning Vålerenga. Steffen Thoresen 2 min for holding

7.26: 2-3! Yes! Nå er vi skikkelig med igjen! Det var Justin Donati som satte pucken i buret rett etter at Sparta var fulltallige. Pasning fra bror Tyler og Espeland.

5.20: Utvisning Sparta. Bäärnhielm 2 min for slashing.

0.10: Utvisning Sparta. Svendsen 2 min for interference.

Midtperioden er i gang. Kom igjen nå, Enga!

1. periode:

Perioden er over og Sparta leder 3-1. Det virker ikke som om Vålerenga har vært skikkelig på i 1. periode. Det blir for mye nesten fremover på banen og bakover har de sluppet til Sparta altfor lett. I tillegg har Sparta hjelp av svake dommere. Nå er det i hvert fall på tide for Enga å fyre på alle sylindre og feie de Østfold-bønda av banen! Det her holder ikke! Skuddstatistikk 1. periode: 9-13.

16.36: Utvisning Sparta. Witnes 2 min for hekting.

15.18: 1-3. Sparta scorer igjen umiddelbart. De vinner en dropp og banker pucken i mål. Nå må Enga skjerpe seg!!

15.00: 1-2. Typisk nok scorer Sparta i det overtallet de aldri skulle ha hatt. Svak dømming gir bønda ledelsen.

14.06: Utvisning Vålerenga. Filip Gunnarson 2 min for interference. Latterlig dømming!

12.29: 1-1! Steffen Thoresen setter den viktige utligningen for Vålerenga! Assist fra Morten Ask.

10.03: Utvisning Vålerenga: Ask 2 min for tripping.

7.40: 0-1.Weberg kommer helt alene med Søberg og scorer. Svakt av O’Marra i forkant.

På grunn av Jordals sagnomsuste nett, er vi først på lufta nå. Det er spilt 8 minutter og Sparta tok akkurat ledelseh 1-0.